Genesis

Ne sjećam se nicka više, sjećam se da je bio iz Sinja negdje.

Hvala, ali nista PS4
Na PC-u imam kolekciju i tamo se lovi. Jos Ultimate prodem jeftinije nego u SD s 20% kuponom.

Far Cry 5 je na PSN-u 76kn. Joj dolazim u napast kupiti ga iako ću sad igrati Tsushimu. A rujan i listopad već donosi drugu ludnicu igara. Ali 76kn je samo...😪

Flipper I ja gledam, ali još nisam ni FC4 završio a bit će i jeftinije...

weky
    Ima par mjeseci frend uhvatio u Sancte C9 za 9000 kn, to je još bio najbolji deal ali i ovo je jako dobro, btw ocjene lijevo C9 vs B9!

Ovako, ovaj RU8002 je sasvim ok za gaming i filmove.

Joeldrake, znam da non stop vrtiš za oled ali SAMSUNG nema razlike koja je vidljiva korisniku između ulaznih i medium modela. Možda bolji kontrast i antirefleksijski premaz. Jedno je papir drugo u praksi.

U gamingu pa su tak i tak svi isti.
    Jer TV gasi local dimming, prebacuje na 120 Hz backlight i možes ga j.
    Znači ako gleda samo gaming(na konzoli) nema razlike između RU8002 i recimo Q90T, opet u praksi, to garantiram.

6 dana kasnije

Nikad više Samsung TV u mojoj kući.Nek se ebu oni i njihov "Halo efekt" na panelima.

Fico

Haha e daj nek mi neko objasni ovu sliku, jel to iz Halo-a pa sad sprdaju da bi to kao trebalo izgledati kao next gen ili?

Rocket Arena (EA) za džabe. Ja sam dobio kod. Xbox, PC i PS4.

Probao, kaže nemaju više kodova za PS4 ako želim mogu mi poslati za Xbox ili PC znači ko je jamio jamio 😆

Igra košta 30 kuna. Da vam se stvarno igra, ne bi se toliko cigančili.

I sirće je slatko kad je mukte 😄

Ta igra bi i trebala biti free.

16 dana kasnije
      15 dana kasnije

Evo i fifa20 40 kn na psnu

7 dana kasnije

Jel ima tko na ovom forumu da stanuje trenutno u Ujedinjenom Kraljevstvu ili ima nekog bliskog tko stanuje tamo??

8 dana kasnije

Footbal Manager 2020,Watch Dogs 2 i još neka igra besplatni na Epic Šit Store.

Tzereen
        U Sancte 10 699 kn isto slušalice daju, ali ovdje tko ima navedenu karticu ide 10% da!