Lako za ulje i brašno. Nek ograniče cijene za The Last of Us Part I.

Torgue Evo stigao kontroler danas.2 god.garancije i dobiješ još poduži USB-c kabel za spajanje sa PC-em

1 / 2

led_zeppelin Ha-Ha-Hahah, ne brijem na marku, tipkovnica mi je Corsair, miš Razer, podloga isto razer, sad će i sluške, jer je cijena super, a ja u poslu većinom imam slušalice na glavi dok radim. Ostaje mi još webcam. Čim vidite neku akciju taggajte me, iako naginjem isto Razeru. Stalak ću uzeti iz IKEA-e za 20 kn, jer mi je top i ispod njega samo USB uub stavit

Tzereen u rangu Arcticsa 9, znam jer sam gledao i njih.

Jedan bundle za patriote: sve ne-VR Serious Sam igre za 20€.

P.S: Ako si netko planira kupiti nešto od SteelSeries preko njihove stranice, nek' mi se javi. Dobio sam kupon od 15% popusta koji ne planiram iskoristiti (vrijedi do 15. 12.).

20% na sve igre u Sancti s kodom MOJTELEKOM-20

ja preordero GoW

Ja brijem da bi mogo COD

Nije mi jasno. PS5 je dizajniran tako da ima lako zamijenjive plateove upravo zbog customizacije i sad ne izdaju vlastite tematske plateove. Zašto? GoW plateovi bi bili mijauu.

mislim da još danas kod vrijedi

MULTIPLUS-BDAY-20 - igre i gaming pribor

MULTIPLUS-BDAY-15 računalna periferija i gaming namještaj u santa domenici

Nisam znao da se ti kodovi iz moj telekom app mogu koristiti i u poslovnici. Ja sam mislio da je iskljucivo preko weba.