lars82 Još kad bi imali sliku,neki opis,ovako ne znam jel za Xbox One ili Xbox Series X.

master_x

Ja sam naručio vodeći se prema broju modela koji piše u nazivu i danas je stigao. Mogu potvrditi da je Series X model.

I dalje su im sniženi 20 ili 25 posto ovisno od načina plaćanja.

2K Megahits bundle na Humble-u - za 16€ dobijete gro naslova koje je 2K izdao na PC-u. Značajniji među njima su:

• kompletni Borderlands 3
      • kompletni X-Com serijal (stare + reboot igre)
      • Civilization VI
      • BioShock: The Collection
      • Mafia: Definitive Edition
      • Hidden & Dangerous serijal

lars82 Uzeo sam gamepad.399 kn me ispalo sa popustom.Nije loše.Ovaj koji sam dobio sa konzolom,nakon godinu dana počela desna gljiva driftat.To mi se nije desilo sa niti jednim gamepadom kojeg sam dosad imao.Počevši od PS1 pa do PS4,X1.Očito škrtare kao i na PS5 gamepadovima.

Torgue Ovaj je za Xbox Series X/S i za PC.Ne znam jel valja i za Xbox One/X jer nemam tu konzolu.

Torgue

Ide na sve series X i One. Ali kontroler je novi koji dolazi sa Series X konzolom. Jako zbunjujuće xD

lars82 Pa je.Ja sam pod onim kodom kontrolera išao provjeravat jel to model za XSX.Nadam se da neće zdriftat uopće kao ovaj kojeg sam dobio sa konzolom.

Lako za ulje i brašno. Nek ograniče cijene za The Last of Us Part I.

Torgue Evo stigao kontroler danas.2 god.garancije i dobiješ još poduži USB-c kabel za spajanje sa PC-em

1 / 2

led_zeppelin Ha-Ha-Hahah, ne brijem na marku, tipkovnica mi je Corsair, miš Razer, podloga isto razer, sad će i sluške, jer je cijena super, a ja u poslu većinom imam slušalice na glavi dok radim. Ostaje mi još webcam. Čim vidite neku akciju taggajte me, iako naginjem isto Razeru. Stalak ću uzeti iz IKEA-e za 20 kn, jer mi je top i ispod njega samo USB uub stavit

Tzereen u rangu Arcticsa 9, znam jer sam gledao i njih.