Torgue Ovaj je za Xbox Series X/S i za PC.Ne znam jel valja i za Xbox One/X jer nemam tu konzolu.

Torgue

Ide na sve series X i One. Ali kontroler je novi koji dolazi sa Series X konzolom. Jako zbunjujuće xD

lars82 Pa je.Ja sam pod onim kodom kontrolera išao provjeravat jel to model za XSX.Nadam se da neće zdriftat uopće kao ovaj kojeg sam dobio sa konzolom.

Lako za ulje i brašno. Nek ograniče cijene za The Last of Us Part I.

Torgue Evo stigao kontroler danas.2 god.garancije i dobiješ još poduži USB-c kabel za spajanje sa PC-em

1 / 2

led_zeppelin Ha-Ha-Hahah, ne brijem na marku, tipkovnica mi je Corsair, miš Razer, podloga isto razer, sad će i sluške, jer je cijena super, a ja u poslu većinom imam slušalice na glavi dok radim. Ostaje mi još webcam. Čim vidite neku akciju taggajte me, iako naginjem isto Razeru. Stalak ću uzeti iz IKEA-e za 20 kn, jer mi je top i ispod njega samo USB uub stavit

Tzereen u rangu Arcticsa 9, znam jer sam gledao i njih.

Jedan bundle za patriote: sve ne-VR Serious Sam igre za 20€.

P.S: Ako si netko planira kupiti nešto od SteelSeries preko njihove stranice, nek' mi se javi. Dobio sam kupon od 15% popusta koji ne planiram iskoristiti (vrijedi do 15. 12.).

20% na sve igre u Sancti s kodom MOJTELEKOM-20

ja preordero GoW

Ja brijem da bi mogo COD