DarkPunisher ja sam iz Samobora pa sam se zaletio jer 150 za GOT je odlicna cijena makar ga prosao vec.

Nis drugo isto nije povoljno, guardians of the galaxy, elden ring, sve full price

klinjo pojma nemam, nit mi se svidalo kak je pod kljucem pa me zena gleda dok pregledavam.

Nebum onda ni sve gledao kad mi netko iznad ramena visi

deathwish Upravo sam izašel van iz mullera. Popusti jesu još na neke igre. I dobil sam još popust 10%, a kad ih pital dal ima još popust na popust rekli mi ne. Kalof Djuti Kold Vor je 279kn, PS5 verzija.. Cušima za PS4 je 559kn, a za PS5 639kn. Izgleda da su ušmrkali nekaj u sebe… Meni otvorila ženska i otišla svojim putem. Mogel sam se prošetati ko kroz INA-u.

Da "Kalof Djuti Kold Vor", mila majko….

lars82 Još kad bi imali sliku,neki opis,ovako ne znam jel za Xbox One ili Xbox Series X.

master_x

Ja sam naručio vodeći se prema broju modela koji piše u nazivu i danas je stigao. Mogu potvrditi da je Series X model.

I dalje su im sniženi 20 ili 25 posto ovisno od načina plaćanja.

2K Megahits bundle na Humble-u - za 16€ dobijete gro naslova koje je 2K izdao na PC-u. Značajniji među njima su:

• kompletni Borderlands 3
        • kompletni X-Com serijal (stare + reboot igre)
        • Civilization VI
        • BioShock: The Collection
        • Mafia: Definitive Edition
        • Hidden & Dangerous serijal

lars82 Uzeo sam gamepad.399 kn me ispalo sa popustom.Nije loše.Ovaj koji sam dobio sa konzolom,nakon godinu dana počela desna gljiva driftat.To mi se nije desilo sa niti jednim gamepadom kojeg sam dosad imao.Počevši od PS1 pa do PS4,X1.Očito škrtare kao i na PS5 gamepadovima.

Torgue Ovaj je za Xbox Series X/S i za PC.Ne znam jel valja i za Xbox One/X jer nemam tu konzolu.

Torgue

Ide na sve series X i One. Ali kontroler je novi koji dolazi sa Series X konzolom. Jako zbunjujuće xD

lars82 Pa je.Ja sam pod onim kodom kontrolera išao provjeravat jel to model za XSX.Nadam se da neće zdriftat uopće kao ovaj kojeg sam dobio sa konzolom.

Lako za ulje i brašno. Nek ograniče cijene za The Last of Us Part I.

Torgue Evo stigao kontroler danas.2 god.garancije i dobiješ još poduži USB-c kabel za spajanje sa PC-em

1 / 2