Valhalla $35 na US PSN-u.

Bloodborne $13 na US PS Store. Akcija vrijedi do 18.03.

5 dana kasnije

nije mi ni na kraj pameti unositi nemir i pomutnju u vaše živote, ali . . . cijene na BASEU su već neko vrijeme -- povoljnije?! znam da ste tu već dosta razglabali o carinama, VEĆIM cijenama i sl. s obzirom na brexit i vamo tamo, ali evo ja već treću igru naručujem u kratkom vremenskom razmaku (btw nemojte živjeti kao ja) i ispada me manja cijena nego što se incijalno prikaže na webu. prekrasna vremena, rođaci. nova, još itekako vruća PS5 yakuza će vas tako izaći samo 43 eura s poštarinom?! WOW!!

(nikad se nisam smatrao previše razboritim, pa mi pojasnite u čemu je kvaka? čisto sumnjam da imam ikakve beneficije jer sam naručio već milijun igara preko njih (vjerojatno sad samo šalju s neke, nama povoljnije, lokacije))

k Pa i ja jos uvijek narucujem iz uk...ima neko pravilo tipa ako je do nekih 250kn nema carinjenja...do 500 je moguce...iznad svakako....nisu 100% tocne cifre ali otprilike.

k

Vjerojatno ti skinu svoj VAT od 20% kad odaberes Hrvatsku kao zemlju. Planirano je da ces onda platiti kod nas PDV kad te carina klepi.

doctorfreak

Do 22 EUR - nema davanja
      22-150 EUR - placas PDV
      150 EUR navise - placas PDV + carinu ako postoji za taj proizvod

S time da se ta fora ukida s 01.07. i onda ce se na svu robu iz trecih zemalja placati PDV (ne znam za carinu).

Ok igra, prevelika cijena za nju. Po mom mišljenju. Ima boljih DS klonova.

Odlično izdanje, al nebi ju opet igral.

Tzereen
      Djeluje mi dobra cijena s obzirom na izdanje.
      Igra mi je na radaru, ali bilo bi bolje da @Tuhy elaborira nedostatke s obzirom da nisam igrao.

Chaky mogu i ja svoje dojmove.

• igrao na base ps4, dosta problema sa framerateom
        • imas 4 klase (shella), tldr dva koja su prakticki isti knight, jedan brzi koji nema opce hp i jedan spori sa hrpom HP
        • parryanje mi nije bas bilo pouzdano, naspram bloodborna je užas
        • oruzja isto samo par, dakle zaboravi na build variety, mislim da ima jedno brzo i par sporih
        • neprijatelji onak meh, skoro sve humanoidi sa par attack animacija
        • point igre je vise manje da budeš "tvrd" i tako counteraš napade, enemies vole grabat i ako ne hardenas tad gubis tonu hp
        • healing je moguć sa gljivama koje moraš farmat po nivoima, ja milju puta ostao bez heala (možda sam ja samo loš)
        • zadnji boss je cancer i nema smisla u ovoliko sporoj igri
        • plot me nije privukao i na kraju sam samo trčao do kraja igre jer mi se nije dalo borit s neprijateljima

ako hoćeš dobre souls klonove osobno bi preporučio surge 2, salt & sanctuary

Tzereen
          Ja uzeo na ps storu za 20€ kad je bila akcija
          Jos ga nisam igrao jer jos uvijek igram demon's souls, a na kraju ispalo super jer je ps5 upgrade besplatan.

Sanader Jedino priznam Nioh od klonova

Salt & Sanctuary je prvoklasna Souls igra, makar je i 2D

Sanader oh odigrao prvi na ps4 i na pc
          Drugi odustao jer mi se neda mlatit bossa 3 sata sa čačkalicom, al da je dobar souls game, je

7 dana kasnije

Inače tipa da se i uzme taj mortal shell sa base.com, kaj nebi cijena bila +25% jer nije više u EU engleska

Ljudi, evo kod za Steam ako netko želi ove dvije igre besplatno što je perusona linkao.

Here is your Steam code 537HT-Q6MAH-FBLTZ to unlock our free Square Enix Presents 2021 Lara Croft Bundle for PC, containing Tomb Raider and the Temple of Osiris, plus Tomb Raider and the Guardian of Light. Keep this code safe and don't share it on your feed

Ne mogu editirati, pa pišem ovdje. Jučer su nam nestali postovi, a skužili smo da je netko uzeo kod nakon 15 minuta što sam postavio, ali nije javio. Tako da znate da je otišlo.

Arkham Trilogy ps4 149 kn ( arkham asylum , arkham city , arkham knight )