Akcije i popusti
Prešao sam Witchera 3 na Xboxu, ali sad je GOTY izdanje sa svim DLC-ovima na PSN Storeu 87kn. A još će igra dobiti free next-gen update. Mislim da ću kupiti jer stvarno je cijena i više nego odlična.
Evo ga, opet akcija.
Nije tolko nisko ko za Božić, al super cijena nonetheless...
https://www.sancta-domenica.hr/mobitel-oneplus-8-8gb-128gb-zelena.html
Cyberpunk za PC samo €25,29.
Tekken 7 na PS storu 28kn.
- Uređivano
Valhalla $35 na US PSN-u.
Bloodborne $13 na US PS Store. Akcija vrijedi do 18.03.
- Uređivano
nije mi ni na kraj pameti unositi nemir i pomutnju u vaše živote, ali . . . cijene na BASEU su već neko vrijeme -- povoljnije?! znam da ste tu već dosta razglabali o carinama, VEĆIM cijenama i sl. s obzirom na brexit i vamo tamo, ali evo ja već treću igru naručujem u kratkom vremenskom razmaku (btw nemojte živjeti kao ja) i ispada me manja cijena nego što se incijalno prikaže na webu. prekrasna vremena, rođaci. nova, još itekako vruća PS5 yakuza će vas tako izaći samo 43 eura s poštarinom?! WOW!!
(nikad se nisam smatrao previše razboritim, pa mi pojasnite u čemu je kvaka? čisto sumnjam da imam ikakve beneficije jer sam naručio već milijun igara preko njih (vjerojatno sad samo šalju s neke, nama povoljnije, lokacije))
k Pa i ja jos uvijek narucujem iz uk...ima neko pravilo tipa ako je do nekih 250kn nema carinjenja...do 500 je moguce...iznad svakako....nisu 100% tocne cifre ali otprilike.
Vjerojatno ti skinu svoj VAT od 20% kad odaberes Hrvatsku kao zemlju. Planirano je da ces onda platiti kod nas PDV kad te carina klepi.
Do 22 EUR - nema davanja
22-150 EUR - placas PDV
150 EUR navise - placas PDV + carinu ako postoji za taj proizvod
S time da se ta fora ukida s 01.07. i onda ce se na svu robu iz trecih zemalja placati PDV (ne znam za carinu).
Jel ovo dobra cijena?
Isto tako, jel dobra igra?
https://www.base.com/buy/product/mortal-shell-enhanced-edition-ps5/dgc-mrtshlps5.htm
Ok igra, prevelika cijena za nju. Po mom mišljenju. Ima boljih DS klonova.
Odlično izdanje, al nebi ju opet igral.
Chaky mogu i ja svoje dojmove.
- igrao na base ps4, dosta problema sa framerateom
- imas 4 klase (shella), tldr dva koja su prakticki isti knight, jedan brzi koji nema opce hp i jedan spori sa hrpom HP
- parryanje mi nije bas bilo pouzdano, naspram bloodborna je užas
- oruzja isto samo par, dakle zaboravi na build variety, mislim da ima jedno brzo i par sporih
- neprijatelji onak meh, skoro sve humanoidi sa par attack animacija
- point igre je vise manje da budeš "tvrd" i tako counteraš napade, enemies vole grabat i ako ne hardenas tad gubis tonu hp
- healing je moguć sa gljivama koje moraš farmat po nivoima, ja milju puta ostao bez heala (možda sam ja samo loš)
- zadnji boss je cancer i nema smisla u ovoliko sporoj igri
- plot me nije privukao i na kraju sam samo trčao do kraja igre jer mi se nije dalo borit s neprijateljima
ako hoćeš dobre souls klonove osobno bi preporučio surge 2, salt & sanctuary