Nikall

To je tako tipično za Elipso. Imaju nabijene cijene i onda one akcijske budu nešto ispod onog najnižeg prosjeka na Nabavi, ako i to. I moj Hisense su cijenili na oko 10-12 000 kn pa je akcija bila na 50%,, nekih par stotina jeftinije u odnosu na konkurenciju u to vrijeme. Čiste navlakuše rade s tim ciframa.

JoelDrake

Ja sam ga mislio uzeti ali kolega s posla je išao kod brata u Njemačku u posjetu i našao LG S95T na akciji za 720€.

7 dana kasnije
Povezano s diskusijom: [unknown discussion]
7 dana kasnije

Brijac treba mi za dijete jedan. Prodaj mi za €199.

Nije za mene, za dijete je.

Flipper

To je kao da ga bacim u vodu ako ga dam tvom malom razbijaču.

Na švapskom Cafago webshopu akcija (139, 49 €) tableta Honor x9 kakvog imam i ja. Solidan tablet kojemu je autonomija glavni adut. Veliki 11,5 inćni ekran sa 120 Hz osvježavanja sa kristalno čistim prikazom boja. Moćni zvučnici njih 6 koji nemaju čudan zvuk kao što je običaj kod tih manjih gadgeta i u tom slučaju nisu potrebne slušalice.

Preporuka za sve one koji ne žele davat puno novaca za nešto što će im služit samo za surfanje i multimediju i ponešto gaminga. Taj tablet ko da je bio netom prije na ledu jer kad god ga primim u ruke tak je hladan zbog metalnog kućišta cijelo vrijeme da ću još malo pa nosit rukavice. Dakle ne zagrijava se (minimalno-zanemarivo) ni pod radom što je dodatni plus.

HONOR Pad X9: High-Performance Tablet for Productivity and Entertainment- Cafago.com

@Brijac Brico dobio sam mail od svih živih da je krenuo već Black Friday. Molim te da istražiš jesu li digli prvo cijene, pa sad pukli sve… 🙂 Znam da ti sve pratiš. I imaš spremnu inspekciju.

Flipper

Naravno da su se dizale cijene, ima tu ti tamo neki dobar deal, ali sve je to standardno (slabo) za našu HR.

Nema veze, sniženje je sniženje.

P.S. Ima li netko da je kupovao licence za Premiere PRO i slične Adobe stvari? Relativno jeftina je licenca (mislim, 500 eura nije jeftino baš), pa me zanima ima li inače za Black Friday dealova za takve stvari?