someone može, ali provjeri odmah je li radi kod jer kasnije nećeš moći reklamirati

someone

Yep. Problem je samo ne znas dokad kod vazi jer dobis kod putem maila😃 Znas da kad kupis igru i unutra ti je kod i pise "valid till....."

Al ja sam sa PS+ miran do PS6

Znaci dvaput sam probao kupiti, prvi put po 28.7 USD pa su mi napravili refund, drugi put kad su povecali cijenu na 30 USD i odmah mi napravili refund. Ne kuzim u cemu je problem? S PayPalom placam.

Mah, PS+ inace ne koristim a ovo sam htio uzeti samo jer je dobra cijena. Danas cu probati treci put i ako ne prođe jbg, ocito mi nebesa govore da cuvam lovu.

11 dana kasnije

Oprostite što se vraćam na post od prije tri mjeseca, ali ovdje su navedene neke greške koje su potencijalno opasne.

Icek Citirao je dio nekog zakona gdje smo dužni ispoštovati narudžbu po onim uvjetima kojima je narudžba ostvarena u tom trenutku.

Ako ti u uvjetima poslovanja piše da za pogreške na webu ne odgovaraš onda su to uvijeti po kojima je narudžba ostvarena.
      Ne vjerujem da to nije bilo u uvjetima. To je osnovna stvar koju moraš staviti u uvjete.
      Kupac kada naručuje preko weba prihvaća sve stavke iz uvjeta poslovanja.
      Ne može napraviti narudžbu bez da potvrdi da ih je pročitao u cijelosti i slaže se sa svime.
      Ukoliko trgovac ima dobro posložene uvjete poslovanja, tu prestaje svaka rasprava o tome što trgovac mora ili ne mora ispoštovati.

Icek Drugi primjer, oglasi po Njuškalu i agencijama gdje se prodaju stanovi i stavi se cijena 1kn (čitaj po dogovoru). Ljudi ne znaju, ali po zakonu imaš pravo kupiti stan/kuću/auto po toj cijeni. Jedna neimenovana agencija je stavila kučerinu za 1kn i čovjek zvao da bi kupio za kunu. Iz agencije se nasmijali i odjebali ga. Lik stavio sve na sud i dobio parnicu protiv agencije, pošto je ona stavila nekretninu za kunu. Više se ne sjećam koji je ishod bio, da li mu je agencija morala "kupiti tu kuću", isplatiti njenu vrijednost ili su se dogovorili oko nekog trećeg iznosa.

Također neistina.
      Gdje je potpisan ikakav papir? Ugovor? Prodavaoc na oglasniku ima apsolutno pravo iz bilo kojeg razloga odbiti prodaju ikome.
      Čak i da postoji zakon da mu mora kuću dati za kunu, a ne postoji, ajde dokaži ti na sudu da ju ovaj nije htio prodati za kunu PRAVOM kupcu.
      Što kad prodavač stavi veću cijenu pa proda za manju? Ako postoji zakon o tome, spuštanje cijene je isto problematično.
      Ovo nema nikakvog temelja u zakonu, a bogme ni u zdravom razumu.

Icek Treći primjer, jako raširen u našim trgovinama. Artikal ima zaljepljenu cijenu recimo 16,99 ili piše akcija 19,99 prekriženo i nova cijena 16,99 no na kasi ti kucaju staru cijenu 19,99. Imaš se pravo žaliti i dobiti artikal po označenoj odnosno reklamiranoj cijeni. U protivnom tužba. Zbog toga recimo mrzim Špar, jer tamo moram bilješke voditi koliko je šta označeno na policama i onda uspoređivati na kasi, jer je uvijek, ali UVIJEK neka greška/razlika. I kad se na kasi krenu bahatiti da je "slućajno ostala stara cijena", tražim voditelja smjene i ako se nastave bahatiti samo pitam trebam li zvati udrugu za zaštitu potrošača i poneku inspekciju. Iste sekunde promijene ton i prihvate reklamiranu cijenu.

Ovo je točno, ali u maloprodaji ne vrijede isti uvijeti kao u web ili oglasnik prodaji.

@Icek sori još jednom kaj vadim post iz davnina, ništa osobno, al kad vidim onaj bug.hr i kakve laži tamo šire moram reagirat.

Persona 5 digitalna na PSN storu na akciji 99kn.

5 dana kasnije

Tko može i tko ne može, nek se počasti ovom 65-icom i bit će sretan čovjek. Bogovski za PS5.

Zar XH linija ima HDMI 2.1?
      Prije sam čita recenzije i mislim da nigdje nisam pročita da imaju HDMI 2.1

virty
        Xh 900 ima.
        Xh 950 nema.

Xh 900 je baš za gaming odličan.
        Xh 950 je za filmove odličan.

Znači, ima HDMI 2.1.
          Nema (još) aktivne sve funkcionalnosti koje s njim dolaze.

Tzereen
          A LG OLED CX sve u jednom, LED modeli mogu samo biti dobri kod filmova a ne odlični jer jedan je OLED!

OLED mi je broj 1, ali i ovi TV-i su mi odlični. Za PS4 i serije/filmove imam Sony 55XF 9005 te sam zadovoljan. Prednaruđbu za PS5 sam napravio pa mislim ubost novi TV, ali ipak da je ok cijene.

JoelDrake Joel frende, ajd please promijeni nick u LGOLEDmaster.

I onda lijepo idi u svaki topic.

Npr, ako neko napiše "Days Gone je odličan", ti reci, "Misliš da ti je odličan? Čekaj da ga probaš na LG CX OLED-u!"

Ili ako netko u topicu kaže da je kupio novi Xiaomi telefon, ti dodji i reci "Haha, OLED na 6,54"! Čekaj da probaš 55" LG CX OLED! Na rtings.com kažu da je najbolji!"

Tzereen
              Ili da ti promjeniš nick u Sony LED master, uhvatio si se LED modela i kažeš da je odličan za filmove, ja samo tvrdim da nije odličan za filmove već samo dobar, što sam krivo rekao i btw tu si već pretjerao, o tv-ima pišem u ovoj temi i u temi tv, tehnologije i sl., i gdje je fensi objavio članqk tako da...

Noob pitanje od PS početnika.

Ako uzmem sad taj membership, i ostavim ga po strani, da li će biti validan za 6 mjeseci, dok mi ovaj trenutni ne istekne?
              Imaju li takve stvari uopće expiration date?