renda

Nažalost ipak imaju, ali skrivenu najnižu cijenu u zadnjih 30 dana pa nema posla za mene iako možda bih čak i mogao uvaliti prijavu baš na tu temu da baš i nije jasno iskazano 😆

Ali da, sad kreće najdraže vrijeme godine za mene hehe

Nikall

Ja sam ga uzeo u trgovini Hardsoft za 850 eur a u Elipsa tad bio 1399 🤣🤣, sve u svemu uređaj je odličan, a u Sancte je 1050€, najbolje pratiti nabava net za usporedbe cijena!

Nikall

To je tako tipično za Elipso. Imaju nabijene cijene i onda one akcijske budu nešto ispod onog najnižeg prosjeka na Nabavi, ako i to. I moj Hisense su cijenili na oko 10-12 000 kn pa je akcija bila na 50%,, nekih par stotina jeftinije u odnosu na konkurenciju u to vrijeme. Čiste navlakuše rade s tim ciframa.

JoelDrake

Ja sam ga mislio uzeti ali kolega s posla je išao kod brata u Njemačku u posjetu i našao LG S95T na akciji za 720€.

7 dana kasnije
    Povezano s diskusijom: [unknown discussion]
    7 dana kasnije

Brijac treba mi za dijete jedan. Prodaj mi za €199.

Nije za mene, za dijete je.

Flipper

To je kao da ga bacim u vodu ako ga dam tvom malom razbijaču.

Na švapskom Cafago webshopu akcija (139, 49 €) tableta Honor x9 kakvog imam i ja. Solidan tablet kojemu je autonomija glavni adut. Veliki 11,5 inćni ekran sa 120 Hz osvježavanja sa kristalno čistim prikazom boja. Moćni zvučnici njih 6 koji nemaju čudan zvuk kao što je običaj kod tih manjih gadgeta i u tom slučaju nisu potrebne slušalice.

Preporuka za sve one koji ne žele davat puno novaca za nešto što će im služit samo za surfanje i multimediju i ponešto gaminga. Taj tablet ko da je bio netom prije na ledu jer kad god ga primim u ruke tak je hladan zbog metalnog kućišta cijelo vrijeme da ću još malo pa nosit rukavice. Dakle ne zagrijava se (minimalno-zanemarivo) ni pod radom što je dodatni plus.

HONOR Pad X9: High-Performance Tablet for Productivity and Entertainment- Cafago.com

@Brijac Brico dobio sam mail od svih živih da je krenuo već Black Friday. Molim te da istražiš jesu li digli prvo cijene, pa sad pukli sve… 🙂 Znam da ti sve pratiš. I imaš spremnu inspekciju.

Flipper

Naravno da su se dizale cijene, ima tu ti tamo neki dobar deal, ali sve je to standardno (slabo) za našu HR.