maverick
Pa kažem ti da sam uzeo. Special edition.
Kak bi reko moj bivši šef, ne moraš biti pametan, ali čitaj! 🤣

Tzereen samo manje citanja recenzija, idiotarija po fejsbuku i YouTube i da vidis kak igra klizi. Za par dana si gotov. Evo ja danima razvlacim igru jer mi zao zavrsiti, a i nemam vremena nazalost.

Ontopic:
    Iskreno sam se pomirio da igra lici AC-u i uopce mi vise ne smeta. Barem znam sta je za ocekivati, a ako me iznenadi, jos bolje!

maverick
      Ne utječu recenzije ni ocjene na moj dojam o igri.

I da. Cušima djeluje ko AC Odyssey s japanskim štihom, što je meni plus.

Ipak kupujem day1 samo ako ima hr titlove, isključivo zbog podrške studiju ako to odrade.. u suprotnom ne.
      Još tučem po Nioh 2, i zasitio sam se smurajluka :-)

Koliko sam ja vidio (ne igram igru, nego sam vidio sliku na sasvim drugom stranom portalu) ima naše titlove između ostalih.

@foggy baš ništa ne smiješ spomenuti dok ne završi embargo? Znam da neki protali mogu napisati prereview.

resident_evil
        Preview, ne prereview.

Btw, ja osmislio naše ime za preview - precenzija!
        Nije baš naišla na sveopće odobravanje.

Dok je zmiksić (smoothie) puno bolje prošao.

Tzereen
          Molim te nemoj to raditi jer ću okolopasnim pantalodržačem izmlatiti tvoju višedretvenu procesorsku jedinicu u zabinju.

DRETVA BOG TE JEBO.
          Jebenog Dragana Petrica su trebali ubit, a ne Ivu Pukanića.

Zabavni ste, idem popit jedan zmiksić dok vas čitam. 😆

6 dana kasnije

Ta mantra o dobrim sidequestovima u Witcheru me još uvijek fascinira.

weky
            Iz kojeg razloga?

Reći da Witcher 3 nije naprvio čudo sa side questovima može samo netko tko trola ili ima mentale sposobnosti bonoboa.

Ima sidequestove ko i doslovno svaki drugi RPG. Njih nekoliko su fini ministoriji, ali velika većina su fetch filleri ili detective mode pathfinding, što je i očekivano. Baš ono, ništa posebno, na razini Dragon Agea. Taj filler sadržaj, odnosno sidequestovi, bez konkretnih nagrada je možda i među lošijim stvarima Witchera 3.

Čak se i slažen da je većina fetch quest ili detective mode pathfinding al svejedno je pisanje istih (uz Mass Effect) najbolje dosad viđeno