Ja sam takav cijelu ovu generaciju.
Sve ekskluzive uzeo day one.
Idiot.
Ghost of Tsushima
Tzereen samo manje citanja recenzija, idiotarija po fejsbuku i YouTube i da vidis kak igra klizi. Za par dana si gotov. Evo ja danima razvlacim igru jer mi zao zavrsiti, a i nemam vremena nazalost.
Ontopic:
Iskreno sam se pomirio da igra lici AC-u i uopce mi vise ne smeta. Barem znam sta je za ocekivati, a ako me iznenadi, jos bolje!
Ipak kupujem day1 samo ako ima hr titlove, isključivo zbog podrške studiju ako to odrade.. u suprotnom ne.
Još tučem po Nioh 2, i zasitio sam se smurajluka :-)
- Uređivano
Koliko sam ja vidio (ne igram igru, nego sam vidio sliku na sasvim drugom stranom portalu) ima naše titlove između ostalih.
@foggy baš ništa ne smiješ spomenuti dok ne završi embargo? Znam da neki protali mogu napisati prereview.
resident_evil
Preview, ne prereview.
Btw, ja osmislio naše ime za preview - precenzija!
Nije baš naišla na sveopće odobravanje.
Dok je zmiksić (smoothie) puno bolje prošao.
Tzereen
Molim te nemoj to raditi jer ću okolopasnim pantalodržačem izmlatiti tvoju višedretvenu procesorsku jedinicu u zabinju.
DRETVA BOG TE JEBO.
Jebenog Dragana Petrica su trebali ubit, a ne Ivu Pukanića.
@wooddiebone Samo se ti rugaj, bilo bi ti bolje da cijeniš bogatstvo jezika kao što to čini rektor Boras.
ENGLEZKO-HRVATSKI I HRVATSKO-ENGLEZKI R J E Č N I K OBAVJÈSTNÎČKÔGA NAZIVLJA
alpha-beta pruning = krajnostna kljaštritba
analog signal = razmjerni dojavak
ASCII file = znakòvnâ datnica
Zabavni ste, idem popit jedan zmiksić dok vas čitam.
Fico
Taj Boras je za psihijatriju jebote.
Ta mantra o dobrim sidequestovima u Witcheru me još uvijek fascinira.
weky
Iz kojeg razloga?
Reći da Witcher 3 nije naprvio čudo sa side questovima može samo netko tko trola ili ima mentale sposobnosti bonoboa.
Ima sidequestove ko i doslovno svaki drugi RPG. Njih nekoliko su fini ministoriji, ali velika većina su fetch filleri ili detective mode pathfinding, što je i očekivano. Baš ono, ništa posebno, na razini Dragon Agea. Taj filler sadržaj, odnosno sidequestovi, bez konkretnih nagrada je možda i među lošijim stvarima Witchera 3.