https://www.youtube.com/watch?v=XWpVhkwVkpE
Onako kako ću ja igrat ovu igru - s japanskim glasovima.
Ghost of Tsushima
Podsjeća na Witchera. Jako dobro izgleda, igrat će se.
Ova grafika i razina detalja, fizika lišća previše je i za PS4.
Ko razumije tehnologiju vidjeće da je ovo iznad današnjih standarda.
Ko neki Nvidia benchmark demo.
Vjerojatno izlazi za PS5.
Death Stranding i TLOU 2 izgledaju odlično ali tu se baš vidi next gen.
Najljepša E3 igra, gotovo na razini CGI trailera.
Ako ipak izađe na PS4 u ovakvom stanju, znači da ništa ne smanje onda svaka čast i mogu reći
da su ovi iz Sucker Puncha najbolji developeri ikad što se tiče tehnologije.
Infamous Second Son je prakticki bio launch igra i sucker je vec tamo postavio kvalitetu koju su ostali godinama dostizali tako da me ne cudi da naprave ovakav skok. Za obican PS4 ce smanjit rezu i malo downgrejdat neke sitnice i to je to. Izgledat ce brutalno.
Zanima me hoce li kao u infamous opet bit zapeceno osvjetljenje i da nema dinamicne promjene doba dana i noci i vremena vec postavljeno osvetljenje (infamous se po zavrsetku igre mogao birati day/night stanje koje je kroz pricu bilo podeseno od strane developera). Jer ako bude takva situacija onda uopce ne cudi ovakav prikaz koliko to oslobadja resursa.
Ova grafika i razina detalja, fizika lišća previše je i za PS4.
Ko neki Nvidia benchmark demo.
Vjerojatno izlazi za PS5.
Death Stranding i TLOU 2 izgledaju odlično ali tu se baš vidi next gen.
Infamous Second Son je prakticki bio launch igra i sucker je vec tamo postavio kvalitetu koju su ostali godinama dostizali tako da me ne cudi da naprave ovakav skok. Za obican PS4 ce smanjit rezu i malo downgrejdat neke sitnice i to je to. Izgledat ce brutalno.Igrano je na PS4 Pro. Onda je i TLOU 2 za PS5 jer izgleda daleko bolje od U4.
I ja mislim da ce tak bit i tak je po meni bolje jer developer ima bolju kontrolu nad tim kak misija izgleda i koji ton daje
ja ne mislim da je ps5, nista od pokazanogOva grafika i razina detalja, fizika lišća previše je i za PS4.
Ko neki Nvidia benchmark demo.Infamous Second Son je prakticki bio launch igra i sucker je vec tamo postavio kvalitetu koju su ostali godinama dostizali tako da me ne cudi da naprave ovakav skok. Za obican PS4 ce smanjit rezu i malo downgrejdat neke sitnice i to je to. Izgledat ce brutalno.Igrano je na PS4 Pro. Onda je i TLOU 2 za PS5 jer izgleda daleko bolje od U4.
PS2MASTER
Molim bez offtopica i spama, upozorenje pred ban.
Jedno je zajebancija, a drugo glumit trola i unistavat temu sa glupostima.
PS2MASTERviper89
Molim bez offtopica i spama, upozorenje pred ban.
Jedno je zajebancija, a drugo glumit trola i unistavat temu sa glupostima.
Ma mrš odreda sva administracija. Mene ste znali trollat i sprdat prije, a? Sad kad ja isto takvo nešto napravim i odma prijetnja. Više neću pisat na ovom forumu.
PROKLETI LICEMJERI
Ni slučajno da nisi editirao post il bilo ko od modova
EDIT: 30 dana hlađenje.
Meni ovo izgleda izvedivo na PS4, makar bih očekivao downgrade, a kasnije možda remaster za PS5. Ruku na srce, sve PS4 ekskluzive u zadnje vrijeme pomiču granice i postavljaju nove dosege u tehničkom segmentu.
Evo jedan video u kojem se vidi još nekoliko prekrasnih (a sasvim različitih) lokacija. Apsolutno bajkovito i atmosferično. <3
https://www.youtube.com/watch?v=1aKQHfewwEg
Plus developer priča o stvarima koje su upravo ono što sam prvo primjetio u gameplay traileru i što me u potpunosti oduševilo - sve se miče.
Znači, to je nešto što je preuzeto iz klasičnih samurajskih filmova. Često sama scena bude statična, meditativna, ali se zato priroda konstantno kreće. Bilo da je riječ o vjetru, oblacima, pticama, krošnjama, lišću...
Isto tako sam još nekoliko puta gledao trailer kako bih shvatio zašto neki jako kritiziraju borbu. Borba je također preuzeta iz klasičnih filmova i takva je kakva treba biti. Nadam se da to neće ići mijenjati zbog zahtjeva publike. Ovo nije Sekiro, ovo nije Souls, ovo neka ostane takvo kakvo je. Znači, te borbe su bile u jednu ruku spore i trome, ali u drugu kratke, precizne i munjevite. A upravo tako je i ovdje.
Ova igra izgleda kao da će biti apsolutno sve što sam već godinama htio i zbog čega sam htio AC u Japanu. Od tog vremenskog perioda, settinga i borbe, preko autentične atmosfere i mjuze, do art directiona koji je apsolutno prekrasan i posvećen detaljima.
Can't wait!! <3 <3
Uopće ne sumnjam da će izgledati mamoyebački :)
Od svih igara na e3-u mi se najvise svidio ghost of tsushima. Borba izgleda super, grafika (lišće, trava, oblaci, kiša, drveće), sve je u pokretu, sve izgleda živo.pa tu si sve rekao... ova igra je ljepotica i prikaz snage trenutne generacije Playstationa 4.. više vuče na Onimushu i više joj je u cilju da prikaže detalje, ljepotu i realnu atmosferu toga doba, fokus na priču a slaba interakcija,..
Zanimljivo ce bit vidjeti kako ce se igra drzati u usporedbi sa samurai-souls igrom.
Sekiro ili ti ga samuraj souls cilja totalno drugačije, ono je hardcore rpg grind igra, sa čudovištima i magijama, sa slabijom grafikom od Tsushime, ali većim naglaskom na borbu i interakciju.. na akciju i lupanje po kontroleru.. na znojenje i proklinjanje svega živog dok krepate
ako mene pitaš gledaj to ko ovu usporedbu
Ghost of Tsushima = The Order 1886
Sekiro Shadow Die Twice = Demon Souls
Koja losa usporedba Order je linearna pucacina, a GoT je open world samurai rpg lite.
Ne želim opet uletavati sa ovim postom, ali Džizs Krajst, ako u Sekiru NEMA level upanja, nema RPG elemenata, onda ga nemojte uspoređivati sa Soulsima već sa prijašnjim igrama of From Software-a koj--ajoj da, vi ni ne znate za njihove prijašnje igre.
da, valjda kolega nije vidio news da Sekiro nije soulsborne vec akcija avantura bez souls i RPG mehanika.
a GOT je usporedba infamous sa samurajima i realisticniji pristup a ne super powers, isto nabrijana grafika i open world. Vec su dali takvu igru, dok je order sasvim nesto drugo.
RPG lite lives on, bravo renda xD
Dok se Master vrati sa hladjenja komotno mu ga produzite jer bu shitstorm dok ovo vidi
Pa skoro sam se ja aktivirao, ali sam se nekako skulirao. xD
Zbilja nije bila dobra usporedba... đeo
Pa skoro sam se ja aktivirao, ali sam se nekako skulirao. xDkaj ste se nakurili.. vidim da niste shvatili usporedbu, nisam ja igre direktno uspoređivao, pa tko može uspoređivati jedno feudalno japansko mačevanje sa vukodlacima i puškaranjem u trećem licu, alo??
Zbilja nije bila dobra usporedba... đeo
Ghost je po meni showcase sa minimalnom interakcijom ko što je bio The Order 1886
a Sekiro mi po traileru izgledao hardcore ko Demon Souls, a ako to nije onda super jer sam ja obožavao Tenchu i igrao sve From Softwarove igre za vašu informaciju.. tako da se ne morate previše uzrujavati i unaprijed zaključivati
Onimusha pokazuje realnu atmosferu tog doba? Hmm pogotovo kad se demoni spawnaju, ti ih slashas oruzjem koje usise soul i aktivira Oni mode.
: