S puno toga se slažem i kod tebe Foggy, ne samo vezano uz igru, već i o tome da se načelno ne treba povoditi za tuđim recenzijama. Slažem se i s dosta toga kaj je rekao Tuhy.
Ali na kraju dana, ova igra je minimalno 8. Ne možeš mi promijenit mišljenje nikako. Naravno, pričamo u slučaju da volimo Open world, jer inače vjerujem da je za 0/10.
Kako npr, nekome ko mrzi urnebesni grind, objasniti da je Diablo II za 10/10. Ako ne može smisliti taj stil, neće mu biti ni za 5/10.
Znači, to što Open world igra nema neku pamtljivu priču poput Tlou2, nije nikakav veliki minus za takve igre. Kao što ni kampanja od 6 sati u Destinyu nije minus za takvu igru. Mora se znati o kakvom tipu igre se priča. I da, ako bude i super priča, dodatan plus, ali bez nje mi nije neki minus.
Kod Open worlda je najbitnije da je gušt prolaziti ga. Ja sam npr., iako sam u početku uživao, zbog Valhalle ispustio dušu van. Imam 140 sati i još nisam platinirao. Riga mi se. Stvarno mi se više riga od toga koliko traje. Jebeni papirići...
A Tsushimu sam uživao svaku jebenu sekundu i htio bih još.