Predivna igra. Jedan od najljepših ( ako ne i najljepši) open worldova ikada.

StarFox_N

Za sada najljepši, baš imaš osjećaj prirode. Fizika lišća, drveta, vjetra, odjeće.

Horizon 2 ima tehnički bolju grafiku ali dizajn svijeta i dinamika nisu razina GoT.

Meni Tsushima baš drži posebno mjesto u srcu. Najatmosferičniji open world. I najautentičniji. Iako je i dalje praktički sličan drugim igrama, način na koji je sve implementirano mi je baš u duhu Japana tog doba.

I tako je steam revolucija šapatom pala 😂

Tzereen

Također. Nikad nisam baš skužio one koji su pisali da im igra nije sjela, a bome bilo je komentara baš tu na forumu. Ja sam ostao baš oduševljen i ići će replay sigurno jednog dana.

Odigrao 2 put uzduž i poprijeko te stojim i dalje kod toga da je igra mogla biti puno bolja. Vizuali, setting, atmosfera su fantastični, gameplay vrlo dobar, ali zastarjeli koncept open worlda ne spašavaju ni pokušaji novih mehanika - vjetar, životinje koje te navigiraju. U srži su to i dalje markeri i upitnici na mapi s nula istraživanja.

I najveći minus, užasna produkcija i kinematografija, van glavnih misija, to je baš ispod svake razine.

ThomasAAnderson Slažem se. Otprilike imam slično mišljenje.

GoT me držao cijelo vrijeme. Igra me nije puštala cijeli playtrough.

S druge strane jedan AC (Origins npr.) sam se morao tjerati da igram.

Bez obzira na to što je identičan koncept i isto ima predivan svijet.

Borba u GoT-u mi je puno bolja. Fluidna, zarazna, "oštra"…

U AC mi je to nekako traljavo.

Likovi i priča u GoT-u su mi solidni dok su mi u svakom AC-u koji sam igrao (osim dvojke) odron.

ThomasAAnderson zastarjeli koncept open worlda ne spašavaju ni pokušaji novih mehanika - vjetar, životinje koje te navigiraju. U srži su to i dalje markeri i upitnici na mapi s nula istraživanja.

Brijac Ne moras kuzit, probaj razumjet 🙂

Otprilike i moje misljenje kao i citat. Velika steta jer slinim za takvim igrama, tak da sam ustvari jedino razocaran jer mi se nije bas svidjela. Ja sam tip za igranje, ne bas za gledanje, a s te strane ima dosta minusa i mos ga jebat.

Meni je zasmetao rudimentalan questing i checklist open world. Mislim da tome nema mjesta u post-witcher 3 gamingu.

Kaj se tiče atmosfere i vizuala, nema bas puno konkurencije. Volio bi vidjet kak to izgleda na PCu.

mjesec kasnije

Sterlok bio mi zabavniji gameplay nego u ubisoft igrama. makar naravno nebi nikad isao sve riješavat na mapi

Mene tek čeka Tcušima. Nekako joj se baš veselim a nemam pojma o čem se radi, ni trailer nisam pravo odgledao. Znam samo da je samurajska igra što zaključujem po coveru igre i to u otvorenom svijetu što se ovdje pisalo. Dovoljno mi to znati da velim ajmoooooooo!

Sterlok Kopija ubisofta

Ubisoft ni za 20 godina neće dostignuti fluidnost borbe kakvu GoT posjeduje.

Naprotiv, poslije ove igre, sve što Ubisoft izda mi izgleda kao jeftina kopija potonje.

Ajmo se prestat pravit da je Tsushima više od predivnog skina za Assassin's Creed Odyssey.

Stvarno prekrasnog i atmosferičnog, ali to je čisti Ubisoft game design. Checklist sa prekrasnim vizualima i bazičnom radnjom.

I da, smijete se ne složit i da, ovo je moje mišljenje.

wooddiebone

Apsolutno se slažem! Prekrasni vizuali ali truli i površni gameplay. 20h sam bio odigrao igru i digao ruke. Uvijek jebeno isti neprijatelji, uvijek isti kampovi i uvijek isti combat na istu caku. Imaš dojam da igraš one Pachinko mašine gdje ti feedaju dopamin umjesto da konzumiraš nešto kvalitetno.

Neprijatelji su raznovrsni; streličari, kopljari, "samuraji", veliki sa vatrenim oružjem, varijacija sa raznim štitovima te topovi sa hrpom zapaljivih strijela.

Combat je raznovrstan, taktiziraš iz daljine sa strijelama, uletavaš sa mačem, imaš bombe, otrovne strelice, bacaš noževe, prilagođavaš se protivniku, napadaju te i dresirani psi/vukovi što li već.

Koristiš šuljanje, snjapairanje, direkt borbu….nema kaj nema.

Ono kaj fali je neki podzemni nivo, tunel, sklonište, pečina….ni sekunde toga.