Kad vidim onu travu kroz koju vjetar puše zapitam se kako se uopće vrti stabilno na bilo čemu.
Ghost of Tsushima
Ma dobro, treba to i portati da sve skupa šljaka kako spada. Ja sam iskreno nevjerojatno iznenađen koliko ta igra dobro radi sa svime uključeno.
Što se tiče PSN-a i spajanja sve je jednako lako kad se i spajaš na Microsoft igre, ali te više ne preusmjeri na browser već je isti prozorčić koji bude sa MS igrama tako da ne možeš muljati preko browsera zemlju kako si mi bio rekao za editanje URL-a.
PSN meni nije nešto wow, ali je dovoljno dobar za prvi pokušaj. Jedino me zanima kako se prikazujem drugima na konzoli dok igram na PC tj da li mi piše da sam na PC.
- Uređivano
Za sve korisnike Rtx 2000-3000, DLSS + FSR3 FG (Frame Generator) rade odlicno
- Uređivano
Predivna igra. Jedan od najljepših ( ako ne i najljepši) open worldova ikada.
Meni Tsushima baš drži posebno mjesto u srcu. Najatmosferičniji open world. I najautentičniji. Iako je i dalje praktički sličan drugim igrama, način na koji je sve implementirano mi je baš u duhu Japana tog doba.
I tako je steam revolucija šapatom pala
Odigrao 2 put uzduž i poprijeko te stojim i dalje kod toga da je igra mogla biti puno bolja. Vizuali, setting, atmosfera su fantastični, gameplay vrlo dobar, ali zastarjeli koncept open worlda ne spašavaju ni pokušaji novih mehanika - vjetar, životinje koje te navigiraju. U srži su to i dalje markeri i upitnici na mapi s nula istraživanja.
I najveći minus, užasna produkcija i kinematografija, van glavnih misija, to je baš ispod svake razine.
ThomasAAnderson Slažem se. Otprilike imam slično mišljenje.
GoT me držao cijelo vrijeme. Igra me nije puštala cijeli playtrough.
S druge strane jedan AC (Origins npr.) sam se morao tjerati da igram.
Bez obzira na to što je identičan koncept i isto ima predivan svijet.
Borba u GoT-u mi je puno bolja. Fluidna, zarazna, "oštra"…
U AC mi je to nekako traljavo.
Likovi i priča u GoT-u su mi solidni dok su mi u svakom AC-u koji sam igrao (osim dvojke) odron.
ThomasAAnderson zastarjeli koncept open worlda ne spašavaju ni pokušaji novih mehanika - vjetar, životinje koje te navigiraju. U srži su to i dalje markeri i upitnici na mapi s nula istraživanja.
Brijac Ne moras kuzit, probaj razumjet
Otprilike i moje misljenje kao i citat. Velika steta jer slinim za takvim igrama, tak da sam ustvari jedino razocaran jer mi se nije bas svidjela. Ja sam tip za igranje, ne bas za gledanje, a s te strane ima dosta minusa i mos ga jebat.
Meni je zasmetao rudimentalan questing i checklist open world. Mislim da tome nema mjesta u post-witcher 3 gamingu.
Kaj se tiče atmosfere i vizuala, nema bas puno konkurencije. Volio bi vidjet kak to izgleda na PCu.
Odigrao. Očekivano dobra igra. Kopija ubisofta ali podignuto na klasu više.
Mene tek čeka Tcušima. Nekako joj se baš veselim a nemam pojma o čem se radi, ni trailer nisam pravo odgledao. Znam samo da je samurajska igra što zaključujem po coveru igre i to u otvorenom svijetu što se ovdje pisalo. Dovoljno mi to znati da velim ajmoooooooo!