prayer Kada je kod ocito kvalitetan, nije problem portati igru koja ima takvu podlogu.

Ovo drugo me stvarno ne zanima.

Za sve korisnike Rtx 2000-3000, DLSS + FSR3 FG (Frame Generator) rade odlicno👍

Evo usporedbe, osim shadows LOD-a koji je ultra low na PS5 nema razlike neke. Kvaliteta slike, frame rate ovisi o hardveru koji imate logično.

Fsr 3 4 k frejm gen high detalji, igra stano na max RR TVa, radi ko podmazana, izgleda izvrsno, gameplay zabavan….kad to sve igrati nemam pojma, moram tražiti odlazak u penziju

Predivna igra. Jedan od najljepših ( ako ne i najljepši) open worldova ikada.

StarFox_N

Za sada najljepši, baš imaš osjećaj prirode. Fizika lišća, drveta, vjetra, odjeće.

Horizon 2 ima tehnički bolju grafiku ali dizajn svijeta i dinamika nisu razina GoT.

Meni Tsushima baš drži posebno mjesto u srcu. Najatmosferičniji open world. I najautentičniji. Iako je i dalje praktički sličan drugim igrama, način na koji je sve implementirano mi je baš u duhu Japana tog doba.

I tako je steam revolucija šapatom pala 😂

Tzereen

Također. Nikad nisam baš skužio one koji su pisali da im igra nije sjela, a bome bilo je komentara baš tu na forumu. Ja sam ostao baš oduševljen i ići će replay sigurno jednog dana.

Odigrao 2 put uzduž i poprijeko te stojim i dalje kod toga da je igra mogla biti puno bolja. Vizuali, setting, atmosfera su fantastični, gameplay vrlo dobar, ali zastarjeli koncept open worlda ne spašavaju ni pokušaji novih mehanika - vjetar, životinje koje te navigiraju. U srži su to i dalje markeri i upitnici na mapi s nula istraživanja.

I najveći minus, užasna produkcija i kinematografija, van glavnih misija, to je baš ispod svake razine.

ThomasAAnderson Slažem se. Otprilike imam slično mišljenje.

GoT me držao cijelo vrijeme. Igra me nije puštala cijeli playtrough.

S druge strane jedan AC (Origins npr.) sam se morao tjerati da igram.

Bez obzira na to što je identičan koncept i isto ima predivan svijet.

Borba u GoT-u mi je puno bolja. Fluidna, zarazna, "oštra"…

U AC mi je to nekako traljavo.

Likovi i priča u GoT-u su mi solidni dok su mi u svakom AC-u koji sam igrao (osim dvojke) odron.

ThomasAAnderson zastarjeli koncept open worlda ne spašavaju ni pokušaji novih mehanika - vjetar, životinje koje te navigiraju. U srži su to i dalje markeri i upitnici na mapi s nula istraživanja.

Brijac Ne moras kuzit, probaj razumjet 🙂

Otprilike i moje misljenje kao i citat. Velika steta jer slinim za takvim igrama, tak da sam ustvari jedino razocaran jer mi se nije bas svidjela. Ja sam tip za igranje, ne bas za gledanje, a s te strane ima dosta minusa i mos ga jebat.

Meni je zasmetao rudimentalan questing i checklist open world. Mislim da tome nema mjesta u post-witcher 3 gamingu.

Kaj se tiče atmosfere i vizuala, nema bas puno konkurencije. Volio bi vidjet kak to izgleda na PCu.

mjesec kasnije

Sterlok bio mi zabavniji gameplay nego u ubisoft igrama. makar naravno nebi nikad isao sve riješavat na mapi

Mene tek čeka Tcušima. Nekako joj se baš veselim a nemam pojma o čem se radi, ni trailer nisam pravo odgledao. Znam samo da je samurajska igra što zaključujem po coveru igre i to u otvorenom svijetu što se ovdje pisalo. Dovoljno mi to znati da velim ajmoooooooo!