Ghost of Tsushima
Tzereen samo manje citanja recenzija, idiotarija po fejsbuku i YouTube i da vidis kak igra klizi. Za par dana si gotov. Evo ja danima razvlacim igru jer mi zao zavrsiti, a i nemam vremena nazalost.
Ontopic:
Iskreno sam se pomirio da igra lici AC-u i uopce mi vise ne smeta. Barem znam sta je za ocekivati, a ako me iznenadi, jos bolje!
Ipak kupujem day1 samo ako ima hr titlove, isključivo zbog podrške studiju ako to odrade.. u suprotnom ne.
Još tučem po Nioh 2, i zasitio sam se smurajluka :-)
- Uređivano
Koliko sam ja vidio (ne igram igru, nego sam vidio sliku na sasvim drugom stranom portalu) ima naše titlove između ostalih.
@foggy baš ništa ne smiješ spomenuti dok ne završi embargo? Znam da neki protali mogu napisati prereview.
resident_evil
Preview, ne prereview.
Btw, ja osmislio naše ime za preview - precenzija!
Nije baš naišla na sveopće odobravanje.
Dok je zmiksić (smoothie) puno bolje prošao.
Tzereen
Molim te nemoj to raditi jer ću okolopasnim pantalodržačem izmlatiti tvoju višedretvenu procesorsku jedinicu u zabinju.
DRETVA BOG TE JEBO.
Jebenog Dragana Petrica su trebali ubit, a ne Ivu Pukanića.
@wooddiebone Samo se ti rugaj, bilo bi ti bolje da cijeniš bogatstvo jezika kao što to čini rektor Boras.
ENGLEZKO-HRVATSKI I HRVATSKO-ENGLEZKI R J E Č N I K OBAVJÈSTNÎČKÔGA NAZIVLJA
alpha-beta pruning = krajnostna kljaštritba
analog signal = razmjerni dojavak
ASCII file = znakòvnâ datnica
Zabavni ste, idem popit jedan zmiksić dok vas čitam.
Fico
Taj Boras je za psihijatriju jebote.
Ta mantra o dobrim sidequestovima u Witcheru me još uvijek fascinira.
weky
Iz kojeg razloga?
Reći da Witcher 3 nije naprvio čudo sa side questovima može samo netko tko trola ili ima mentale sposobnosti bonoboa.
Ima sidequestove ko i doslovno svaki drugi RPG. Njih nekoliko su fini ministoriji, ali velika većina su fetch filleri ili detective mode pathfinding, što je i očekivano. Baš ono, ništa posebno, na razini Dragon Agea. Taj filler sadržaj, odnosno sidequestovi, bez konkretnih nagrada je možda i među lošijim stvarima Witchera 3.
Čak se i slažen da je većina fetch quest ili detective mode pathfinding al svejedno je pisanje istih (uz Mass Effect) najbolje dosad viđeno
Poanta nije što u questu radiš nego koliko je quest raspisan i razrađen.
Witcher je to doveo na razinu koje još uvijek nije dostignuta.
Pisanje questova je da ga uglavnom nema. Uglavnom nekakav aktualni meme iz 2013-14 pretočen u quest igre, odnosno setting. Ili referenca na film/seriju/knjigu/strip/igru.
Tek sad vidim ovu snimku. Do sad brijem da nisam vidio nijedan video di svi protivnici napadaju od jednom. Bilo me strah da će ostali samo retardirano gledati ali tog straha više nema.
resident_evil
Nisu li davno rekli da postoje samuraj protivnici, sa kojima se borimo putem duela, ali pistoje i obični pizdeki koje samo mlatiš normalno?
One week to go! Celebrate with this Ghost of Tsushima Dynamic Theme.
Americas: 5NEC-F9N4-75M8
Europe/AU/NZ/Russia/Middle East/Africa/India: 8T2T-CRNJ-FM72
Japan: N4TK-59NH-2LH3
Korea: EM56-NTNC-EHX8
Asia: DHLN-HANF-F6LH
Bo, stvarno se ne sjećam..Jedva čekam recenzije i nadam se 8-9 ocjenama.
Taman izlazi igra par dana prije godišnjeg, nisu mogli bolje.
Ja na GO za 2tj. tako da uzimam tada. Putuje samnom na more
wooddiebone cak nije ni mlačenje, men se ovo čini god mode, one shot kill svaki
Ma ovo ce bit ala SpiderMan,DeathStranding i DaysGone kupuje se kad padne ispod 200 kn
Samurai, predivan Japan, atmosfera mi se čini nenadjebiva.. Dejvan
Ja ne mogu vjerovati da se ovom veselim čak više nego tlou2.
pa ocito kad tlou2 jos nisi ni zaigrao, a najbucniji si
Maverick o tome ko je najbučniji. Što li će svega divljeg 2020. donijeti sa sobom.