Poanta nije što u questu radiš nego koliko je quest raspisan i razrađen.
Witcher je to doveo na razinu koje još uvijek nije dostignuta.

Pisanje questova je da ga uglavnom nema. Uglavnom nekakav aktualni meme iz 2013-14 pretočen u quest igre, odnosno setting. Ili referenca na film/seriju/knjigu/strip/igru.

Tek sad vidim ovu snimku. Do sad brijem da nisam vidio nijedan video di svi protivnici napadaju od jednom. Bilo me strah da će ostali samo retardirano gledati ali tog straha više nema.

One week to go! Celebrate with this Ghost of Tsushima Dynamic Theme.

Americas: 5NEC-F9N4-75M8

Europe/AU/NZ/Russia/Middle East/Africa/India: 8T2T-CRNJ-FM72

Japan: N4TK-59NH-2LH3

Korea: EM56-NTNC-EHX8

Asia: DHLN-HANF-F6LH

Taman izlazi igra par dana prije godišnjeg, nisu mogli bolje.

Ja na GO za 2tj. tako da uzimam tada. Putuje samnom na more 😀

Ma ovo ce bit ala SpiderMan,DeathStranding i DaysGone kupuje se kad padne ispod 200 kn

Samurai, predivan Japan, atmosfera mi se čini nenadjebiva.. Dejvan

munja one shot kill svaki

kao sto i treba biti, ako vec pucaju na realnost i autenticnost

Ja ne mogu vjerovati da se ovom veselim čak više nego tlou2.

Tzereen toliko si ocekivao pardon iscekivao tlou2 da ga jos nisi ni zaigra. tako ce biti i sa ovim ass creedom ovaj tsushimom

maverick
      Koji si ti lik...
      Da se ne bi ja tebi išao objašnjavati zašto nešto mogu ili ne mogu odigrati odma kad želim.
      Pa jebote, dude. Really.

Maverick o tome ko je najbučniji. Što li će svega divljeg 2020. donijeti sa sobom.

Mene brine kakti njihovo ciljanje na realizam a NPC odleti u 3pm kad ga Jin gurne.
      Ne smeta ali upada u oko.

Isti template iz Second Sona.
      O luku i strijeli neću, nadam se day one patchu.

Velim, neznam radnju, možda ima nadprirodnih stvari ali nebreš mi tak.
        Nije Jin neki witcher.

mozda sam propustio ali ja se ne secam da su bas pricali da ce biti realna borba, vise da ce davati omaz starim samurajskim filmovima...kako god, jebes ga.
        Ja jedva cekam da ovo stigne,i nadam se da ce biti zanimljiva igra, za sad estetika izgleda do jaja.
        Meni se i prikazan gameplay svidja, nadam se da ce moci citava igra da se predje iskljucivo kao samuraj ili ghost (mada ne verujem)
        Naravno rano je za reci ali ova igra ima sanse da mi legne bas pravo, ajde petak dodji vise.

AbelKOsMos stari samurajski filmovi su aksuli bili prilicno realni tako da im nesto ne stima ako pokusavaju biti autenticni

pravednik O luku i strijeli neću, nadam se day one patchu.

koda ga je otresao sa ruskim 12.7mm sniperom, a ne hebenom strelom lol

Da da to i meni smeta. Lik odleti ko da ga je nosorog pokupio.

Btw kad će više ta recenzija 😃

U 16h. Nadam se da onda i foggyeva online jedva cekam procitat. 😃

maverick
            Pa to I kazem, ne secam se da su govorili da ce biti tolko gameplay autenticni, vise vizuelno I samim vajbom.
            Svakako jeste smesno kad likovi lete naokolo 🙂

85 na meti.
            Nije loše.
            Nije bilo za očekivati da će Open world igra dobiti više od toga. Tako da je ovo super.
            I koliko vidim, generalni konsenzus je da je igra odlična za ono što je, a na nama je da znamo volimo li takve igre ili ne.
            Ako volimo, ocjena bar 5 za poena gore, ako ne, za 5 do 10 poena dole.

Da, ma super su realni ovi sa stotkama 🙂
            Zanimljivo je kako su ocjene oko sedmice i 9-9+. Baš me zanimaju i dojmovi drugih forumaša.

I mene.
            Doduše, najviše me zanimaju moji dojmovi. 🤣

Tzereen Pa to i je poanta svemira, uzet ćeš igru jer ti se sviđa odavno i odigrat ćeš je. Hoće te sad dirat niska ocjena ili neka visoka vratit u zivot, nebitno je jer ćeš ti igru drugačije doživit.

foggy preporucas li ti meni nju da ju ja uzmem?

evo i jedna pozitivnija reca

foggy

Naravno da će igru svatko od nas doživjeti drugačije, to je neupitno.

No sigurno neću odmah otrćati iskrcat pet stoja za igru s lošom ili lošijom ocijenom od očekivane. (A to je period gdje izdavač uzima najveći profit).
                Zato je bitna tvoja objektivnost, ili bilo kojeg drugog recezenta, da nam da smijernice. Tj. hoćeš li mi izbiti ili uštedjeti lovu iz džepa.
                Što se nadovezuje kako pozitivna i li negativna recenzija mogu direktno ili indirektno utjecati na prodaju same igre.
                Osobni primjer. Days Gone mi je goty kandidat, a odigrao sam je tek 1,5god. dana nakon izlaska, zahvaljujući upravo užasnim i lošim recenzijama.

ibor4you e vidiš, da si slušao FFA igrao bi ga odma 😛

Slušaj FFA.

foggy

Foggy daj mi reci ako možeš pojavi li se ovaj track iz trailera što je vajper postavio (od 1:30)? Nadam se da nije wasted bezveze 🤣