Hairworks su krzna, kosa, griva i razno razne dlakave izrasline monstera 😁
Poseban je cloth sustav za odjecu.
Trava i drvece je njihovo koliko sam skuzio. Zapravo cijeli foliage je impresivan, interaktivno, kolicinom i izgledom

7 dana kasnije

Ja ću bit zadovoljan sa 7/10.
Baš sam se za taj segment igri zapalio.
Počeo jučer AC Odyssey.
Vratilo me u osnovnu školu sa voice actingom i zabavnosti.

wooddiebone Počeo jučer AC Odyssey.

Nemoj. Ubit će ti volju za Tsushimom koji je po svemu sudeći bolja open world igra.

weky

Ne mislim igrat Cušimu day one.
      To mi je fakat relativno daleko od liste prioriteta.
      Sviđa mi se, ali nisam fan Sucker Puncha nakon Sly Racoona. Ma i da jesam, to mi jednostavno nije Day 1 igra.
      Al nije mi ni Horizon Forbidden West, a ogroman sam fan prve igre tak da to nimalo ne umanjuje činjenicu da mi se Cušima po prikazanom jako sviđa.

Tzereen Pocni brisat account haha 😃 Salu na stranu, bice reca 🙂

Eto, ako daš između 90 i 96, rješavaš dvije muhe jednim udarcem.

maverick

budes li dao vise od 89 dakle vise nego Sekiru, brisem ja svoj acc

sala mala <3
      Ako bude bolje od sekira ja rezem mudo eto ali od srece

Souls fanovi su najbenigniji slijepi fanboyi koji postoje.

Znači ne mogu vas isprovocirat nikako.

Al fakat me zanima jel dobra igra ili ne.
        To mi je još ostao CE pre-order pa ne znam dal' da kanceliram i ovo.

Ma jebes pare, uzmi i Sekiro odma ak vec nemas 😃

foggy gorane biti ce problema u kokosinjcu!

wooddiebone mi smo jedini pravi i istinski fanovi. Mi se ne zamaramo metascoreom, prodajom i ostalim idiotarijama.

maverick
            A jesi mi metnuo!! 🤣

Btw, pretumbao sam stan I našao katanu i kimono.
            Moram u tome raditi unboxing! 😁

Kad smo vec kod mecanja, ti i foggic foggy ste mi trenutno najdrazi kandidati na forumu.

Hvataj se tamo Bloodborne-a dok ovo cekas. Non stop je na saleu goty. Za bagatelu ga dobijes. Mislim realno bi se trebala igra zvati (tj inacica) "Bloodborne Greatest of all Time Edition"

maverick
              Ti ništa ne pročitaš do kraja.
              Odigrao sam Bloodborne, koji mi je top dve PS4 skluzive. Jedino je NieR bolji.

A od kupnje Tlou2 nisam odustao, samo sam odustao od collector's i uzeo special edition.

Tzereen Bloodborne, koji mi je top dve PS4 skluzive. Jedino je NieR GORI!

Tzereen znaci isto kao i foggyu?! 😆

Ja kontam da cu na kraju i ovo day one uzeti. Lol poceo sam sve zivo uzimati na launchu. Debil.

Ja sam takav cijelu ovu generaciju.
                Sve ekskluzive uzeo day one.
                Idiot.

maverick
                  Pa kažem ti da sam uzeo. Special edition.
                  Kak bi reko moj bivši šef, ne moraš biti pametan, ali čitaj! 🤣

Tzereen samo manje citanja recenzija, idiotarija po fejsbuku i YouTube i da vidis kak igra klizi. Za par dana si gotov. Evo ja danima razvlacim igru jer mi zao zavrsiti, a i nemam vremena nazalost.

Ontopic:
                    Iskreno sam se pomirio da igra lici AC-u i uopce mi vise ne smeta. Barem znam sta je za ocekivati, a ako me iznenadi, jos bolje!

maverick
                      Ne utječu recenzije ni ocjene na moj dojam o igri.

I da. Cušima djeluje ko AC Odyssey s japanskim štihom, što je meni plus.

Ipak kupujem day1 samo ako ima hr titlove, isključivo zbog podrške studiju ako to odrade.. u suprotnom ne.
                      Još tučem po Nioh 2, i zasitio sam se smurajluka :-)

Koliko sam ja vidio (ne igram igru, nego sam vidio sliku na sasvim drugom stranom portalu) ima naše titlove između ostalih.

@foggy baš ništa ne smiješ spomenuti dok ne završi embargo? Znam da neki protali mogu napisati prereview.

resident_evil
                        Preview, ne prereview.

Btw, ja osmislio naše ime za preview - precenzija!
                        Nije baš naišla na sveopće odobravanje.

Dok je zmiksić (smoothie) puno bolje prošao.

Tzereen
                          Molim te nemoj to raditi jer ću okolopasnim pantalodržačem izmlatiti tvoju višedretvenu procesorsku jedinicu u zabinju.

DRETVA BOG TE JEBO.
                          Jebenog Dragana Petrica su trebali ubit, a ne Ivu Pukanića.

Zabavni ste, idem popit jedan zmiksić dok vas čitam. 😆

6 dana kasnije

Ta mantra o dobrim sidequestovima u Witcheru me još uvijek fascinira.

weky
                            Iz kojeg razloga?

Reći da Witcher 3 nije naprvio čudo sa side questovima može samo netko tko trola ili ima mentale sposobnosti bonoboa.

Ima sidequestove ko i doslovno svaki drugi RPG. Njih nekoliko su fini ministoriji, ali velika većina su fetch filleri ili detective mode pathfinding, što je i očekivano. Baš ono, ništa posebno, na razini Dragon Agea. Taj filler sadržaj, odnosno sidequestovi, bez konkretnih nagrada je možda i među lošijim stvarima Witchera 3.

Čak se i slažen da je većina fetch quest ili detective mode pathfinding al svejedno je pisanje istih (uz Mass Effect) najbolje dosad viđeno