Ima sidequestove ko i doslovno svaki drugi RPG. Njih nekoliko su fini ministoriji, ali velika većina su fetch filleri ili detective mode pathfinding, što je i očekivano. Baš ono, ništa posebno, na razini Dragon Agea. Taj filler sadržaj, odnosno sidequestovi, bez konkretnih nagrada je možda i među lošijim stvarima Witchera 3.
Ghost of Tsushima
Čak se i slažen da je većina fetch quest ili detective mode pathfinding al svejedno je pisanje istih (uz Mass Effect) najbolje dosad viđeno
Poanta nije što u questu radiš nego koliko je quest raspisan i razrađen.
Witcher je to doveo na razinu koje još uvijek nije dostignuta.
Pisanje questova je da ga uglavnom nema. Uglavnom nekakav aktualni meme iz 2013-14 pretočen u quest igre, odnosno setting. Ili referenca na film/seriju/knjigu/strip/igru.
Tek sad vidim ovu snimku. Do sad brijem da nisam vidio nijedan video di svi protivnici napadaju od jednom. Bilo me strah da će ostali samo retardirano gledati ali tog straha više nema.
resident_evil
Nisu li davno rekli da postoje samuraj protivnici, sa kojima se borimo putem duela, ali pistoje i obični pizdeki koje samo mlatiš normalno?
One week to go! Celebrate with this Ghost of Tsushima Dynamic Theme.
Americas: 5NEC-F9N4-75M8
Europe/AU/NZ/Russia/Middle East/Africa/India: 8T2T-CRNJ-FM72
Japan: N4TK-59NH-2LH3
Korea: EM56-NTNC-EHX8
Asia: DHLN-HANF-F6LH
Bo, stvarno se ne sjećam..Jedva čekam recenzije i nadam se 8-9 ocjenama.
Taman izlazi igra par dana prije godišnjeg, nisu mogli bolje.
Ja na GO za 2tj. tako da uzimam tada. Putuje samnom na more
wooddiebone cak nije ni mlačenje, men se ovo čini god mode, one shot kill svaki
Ma ovo ce bit ala SpiderMan,DeathStranding i DaysGone kupuje se kad padne ispod 200 kn
Samurai, predivan Japan, atmosfera mi se čini nenadjebiva.. Dejvan
Ja ne mogu vjerovati da se ovom veselim čak više nego tlou2.
pa ocito kad tlou2 jos nisi ni zaigrao, a najbucniji si