doctorfreak weky dobro i taj danas event bi trebao biti kaj tocno? Proslava kraja sezone ali ipak danas ne dolazi nova? wtf? Kaj da slavim tocno u 10 PM? Mogu slavit jedino ak mi stave odmah pocetak nove sezone...i to one koja bi valjala...jer su zadnje tri teski odron.
Fenix Dosta jebeno je bilo, baš produkcijski vrh EDIT: Ništa mi nije jasno, ali vrh. Ovaj neki random streamer totalno izbezumljen, strah ga je izać iz igre 😄
doctorfreak gunner Čim sam vidio the rock-a koji vec iz paštete iskače i ponovo forsiranje alien-future like priču dobio sam proljev. Meni osobno se još najviše fortnite sviđao u samim počecima dok nije bilo tih futurističkih idiotarija...
weky Nije freezano. Tako je bilo i s crnom rupom. Počeo je downtime koji će trajati 3-4 dana, dok igru prebacuju na Unreal Engine 5 i u novo poglavlje. Dwayne Johnson ubio.
doctorfreak weky Jel to znaci da cemo danas vec moci igrati? Novu mapu ili staru? Ili mislis na update? Također spomenuo si novi engine...to vrijedi i za ps4 i ps5? Bude ps5 imao kakvih prednosti?
doctorfreak weky Odigrao 2 gamea ( oba bio u top 3 :p ) ali nisam uočio promjenu engine-a tj izgleda mi sve isto oaim naravno redizajnirane mape i nekih oružja. Ali da sviđa mi se mapa...za sad...moram proc cijelu pa donijeti neki zaključak...
master_x Zanimljivo kako sada Spiderman može biti u Forknajtu na svim platformama van PS sustava a nije mogao bit u Avengersima tj.van PS platforme.Iskeširalo se puno kineskog novca Zoniju i Marvelu za ovo.