weky Još tri sata do The End eventa, najvećeg gaming događaja ove godine. Redovito ću izvještavati. Biram skin za event. Uži izbor je pao na Jill Valentine.
doctorfreak weky dobro i taj danas event bi trebao biti kaj tocno? Proslava kraja sezone ali ipak danas ne dolazi nova? wtf? Kaj da slavim tocno u 10 PM? Mogu slavit jedino ak mi stave odmah pocetak nove sezone...i to one koja bi valjala...jer su zadnje tri teski odron.
Miro Iskreno morete se vi sprdati sa Fortnitemo koliko ocete ali kad san kupio ps5 mala je u sobu stavila sebi ps4 i skinula fort to je vidio mali i sad je skinut na ps5. I sad oni igraju skupa ponekad i ja igram da njima i igranje sa svojom dicom online mi je iskreno jedno od najdrazih gaming iskustava. Kad gledas kako te gledaju dok igras pa eto odrastu i onda zaigrate skupa uf zelim vam svima da to dozivite.
Fenix Dosta jebeno je bilo, baš produkcijski vrh EDIT: Ništa mi nije jasno, ali vrh. Ovaj neki random streamer totalno izbezumljen, strah ga je izać iz igre 😄
doctorfreak gunner Čim sam vidio the rock-a koji vec iz paštete iskače i ponovo forsiranje alien-future like priču dobio sam proljev. Meni osobno se još najviše fortnite sviđao u samim počecima dok nije bilo tih futurističkih idiotarija...
weky Nije freezano. Tako je bilo i s crnom rupom. Počeo je downtime koji će trajati 3-4 dana, dok igru prebacuju na Unreal Engine 5 i u novo poglavlje. Dwayne Johnson ubio.
doctorfreak weky Jel to znaci da cemo danas vec moci igrati? Novu mapu ili staru? Ili mislis na update? Također spomenuo si novi engine...to vrijedi i za ps4 i ps5? Bude ps5 imao kakvih prednosti?
doctorfreak weky Odigrao 2 gamea ( oba bio u top 3 :p ) ali nisam uočio promjenu engine-a tj izgleda mi sve isto oaim naravno redizajnirane mape i nekih oružja. Ali da sviđa mi se mapa...za sad...moram proc cijelu pa donijeti neki zaključak...