Fenix Dosta jebeno je bilo, baš produkcijski vrh EDIT: Ništa mi nije jasno, ali vrh. Ovaj neki random streamer totalno izbezumljen, strah ga je izać iz igre 😄
doctorfreak gunner Čim sam vidio the rock-a koji vec iz paštete iskače i ponovo forsiranje alien-future like priču dobio sam proljev. Meni osobno se još najviše fortnite sviđao u samim počecima dok nije bilo tih futurističkih idiotarija...
weky Nije freezano. Tako je bilo i s crnom rupom. Počeo je downtime koji će trajati 3-4 dana, dok igru prebacuju na Unreal Engine 5 i u novo poglavlje. Dwayne Johnson ubio.
doctorfreak weky Jel to znaci da cemo danas vec moci igrati? Novu mapu ili staru? Ili mislis na update? Također spomenuo si novi engine...to vrijedi i za ps4 i ps5? Bude ps5 imao kakvih prednosti?
doctorfreak weky Odigrao 2 gamea ( oba bio u top 3 :p ) ali nisam uočio promjenu engine-a tj izgleda mi sve isto oaim naravno redizajnirane mape i nekih oružja. Ali da sviđa mi se mapa...za sad...moram proc cijelu pa donijeti neki zaključak...
master_x Zanimljivo kako sada Spiderman može biti u Forknajtu na svim platformama van PS sustava a nije mogao bit u Avengersima tj.van PS platforme.Iskeširalo se puno kineskog novca Zoniju i Marvelu za ovo.
weky Navala je tolika da se već sat i po ne može ući u igru. Vjerojatno će oboriti sve rekorde igraće industrije.
doctorfreak I ja sam uspio jučer jednu winnat...i jedno 15 bio u finalu xD Za sad super...mapa mi je top...
Miro Ja i dica jedno 5 pobjeda jucer. Isto se nemogu nacuditi kako to kod njih sve normalno radi iako smo 2 spojeni na ruteru plus laptop i ostalo a za warzone i susjedu moran internet iskljuciti i opet ne radi.
weky Netcode je čudo. Troši 3-5 kbps. Radi na bilo čemu, čak i onim pokućnim govnima. S druge strane, Apex ili Warzone na ničemu osim na vrlo stabilnoj žici.
Deadwalker Istina, sada mi je tek palo napamet kada smo igrali troje u squadu kako je sve fino radilo na onoj tragediji od A1 rutera.