PlayStation problemi i kvarovi
HideooKoojima Samo da pitam jeli sada problem bio do OS-a il kao što je prayer napisao da je grafička pri kraju tj.da "umire" ?
Ko će ga znat. Vjerojatno se nešto zmrdalo u software-u tako da se po meni ne trebaš brinuti.
HideooKoojima Ako formatiram konzolu da li gubim sve opicje SAVE iz igre ?
Save na oblak ( ak imaš PS+ ) il na USB za svaki slučaj.
HideooKoojima Evo baš zanimljivo upalio sam Sherlock Holmes igru
Sherlock ti je riješio zločin. Jebga, čim ode, ne valja.
HideooKoojima Možda nije za primjer ali grafičke rade slično i u konzoli i u računalu jer takav problem sam ja imao sa kompjuterom. Sve je drugo šljakalo na ekranu dok nisam ušao u neku igru koja zahtjeva veće resurse grafičke.
Reinstalirao sam Windowse i bilo ok neko vrijeme i opet su se počeli pojavljivali artefakti i izgled na kraju na ekranu bio je ono 8-bitni kao da imam NES. Nije da te plašim ali u mom slučaju na kraju mi sve ošlo u tri pm kao domino efekt i morao kupit sve novo. Nadam se da je kod tebe bilo do sustava, niko ih neće nikad shvatit ali zajebani su ako ne ide po zamišljenom protokolu kad krene update.
Jedno pitanje, znali netko mozda gdje se moze nabaviti odvijac za ps5/ps4, te koji je uopce potreban. Izvinite na smetnji.
raskurotina Zvjezdasti odvijač ti treba. Bude često u Lidlu/Kauflandu set za male novce, a inače u svakoj željezariji/trgovini s alatom
raskurotina Torx T8
doctorfreak Torx T8
Na kurcu TN8.
Inače na ozbiljnu stranu imaš onaj xiaomi set odvijača i tamo imaš te nastave.
- Uređivano
Moze mozda neki link? Pokusavam ga pronaći po trgovinama i onlline ali nemogu nac zvijezdasti sa rupicom, a on mi treba da maknem ventilator od ps5. Izvinite na smetnji lp
Edit jel to ovo:
Imaš u Chipoteci samo bitove
https://www.chipoteka.hr/set-vrhova-mini-torx-safety-4mm-7300002038?search=torx&description=0
Taj zvijezdasti šarafić ja odšarafljujem i sa običnim manjim, doduše malo teže ide ali ide. samo dobro pritisnut prema dolje trebaš da ti se ne okreče šarafciger na mjestu i time oštetiš utore šarafa i onda ga ni Bog nemre odšarafit.
Ima netko iskustva iz prve ruke s backupom PS4, zamjenom diska i restoranjem backupa na novi disk?
Imam par nedoumica koje nisam našao nigdje 100% objašnjene.
Imam dva usera, hoće li se save gameovi od oba usera backupirati? I hoće li se uopće oba usera backupirati?
Treba li deaktivirati/aktivirati konzolu kao Primary?
Treba nešto posebno na što se treba paziti?
Evo meni danas ps5 umro. Sveukupno valjda imao 500h na njemu. Prvo dobivao greenscreen u sred igre , te onda green screen dok bi bio u menu. A cijelo ljeto ga nisam ni taknuo. Rebuildao database, poneo ga na ciscenje,a od danas se samo pali bez slike. Sreca.
Izvinite ako sam dosadan, ali znate mozda dal sancta domenica radi servise izvan garancije, ili barem dijagnostiku?
Budem sam sebi odgovorio.
Komplet sve se backupira, svi useri, sve saveovi, postavke, PS4 je ostao registriran kao Primarni.
Jedino se ponovno morate ulogirati u PSN sa svakim korisnikom, to ne pamti.
Za sada sam zadovoljan SSD-om, ako ništa, barem konzola ne postane neupotrebljiva za vrijeme downloada, kao s HDD-om.
Rade servise ali i naplaćuju jel.
Po tvom opisu otišlo je nešto na matičnoj, znači najskuplji dio za mijenjati.
pravednik hmm ja sam pak od nekih poznanika saznao da se u vecini slucajeva ne zaje* s tim. Nego su im ponudili novu konzolu uz nizu cijenu ako ostave staru neispravnu.
Ok hvala puno . Izvinite jos jednom na double post-u.