Da,drive se mora ''Marry'' tj. oženiti s konzolom jer inače nebu radilo. Ako je samo laser onda bi trebalo raditi bez toga.
PlayStation problemi i kvarovi
E to mozda mu pokusavaju uvalit citav drive i jos naplatiti zenidbu pa je skupo
Eh kak da ja to znam? Recimo CoD mi radi normalno, dok TLOU i GT6 ništa..?
Zapravo otisla ti je leca koja cita dual layer diskove. Igre koje su 25 gb ti rade, a sve preko 25 tj dual layer ti ocito ne cita.
Primijetio sam u zadnje vrijeme kad stavim PS4 u rest mode i dignem ga, počne mi zajebavat blue-ray čitač. Nešto non stop škripi kao da pokušava izbacit cd kojeg nema unutra, a kad pokušam gurnut neku igru unutra ne da mi. Problem se riješi sam od sebe čim resetiram plejku...any tips?
Dignes mislis dignes OS konzole ili fizicki dignes konzolu?
Jer nema pomicanja dok radi konzola
A jesi kralj
Kad ponovno upalim konzolu iz hibernacije
Imaš kaj za predložit? Dizao sam je i fizički da malo počistim prašinu, ali nije pomoglo...čim se diže iz resta počne zajebavat
Jednostavno,don't rest :)
A jesi kralj
Kad ponovno upalim konzolu iz hibernacije
Imaš kaj za predložit? Dizao sam je i fizički da malo počistim prašinu, ali nije pomoglo...čim se diže iz resta počne zajebavat
Cuj nisam bas siguran al cim ima samo problem u jednom modu mozda je software error.. jer da je stalno sheban uvijek bi te zahebavalo.
Mozda da probas rebuildat database kroz recovery. To traje par minuta i pocisti corruptane fajlove ako imas puno prometa na hardu (skidanje install).
Tu je i opcija da nanovo instaliras citav OS al to znaci format i brisanje svega, a to ne vjerujem da zelis.
Zar PS4 postaje beskorisni komad plastike kad nije povezan s internetom?
Digitalne igre se nece pokrenut, ne mogu uci u settings, ne mogu zgasiti konzolu osim da ju iscupam iz struje...
Filipe to bas i nije normalno,nekaj ti s plejkom ne stima :/
Zar PS4 postaje beskorisni komad plastike kad nije povezan s internetom?Nemam tih problema .
Digitalne igre se nece pokrenut, ne mogu uci u settings, ne mogu zgasiti konzolu osim da ju iscupam iz struje...
Filipe to bas i nije normalno,nekaj ti s plejkom ne stima :/Ma kad je spojena na internet sve dobro radi. Ali kad nije ima problema. Npr. igre na disku normalno rade, ali digitalne se ili nece upalit ili tek se pale iz 5. pokusaja. A nekad mi se nece ni ucitat settings, tj. treba mu dugo, isto kao i kad idem gasit konzolu. Mislim ionako sam 99% vremena povezan na internet, ali bas zivcira kad ne radi dobro dok nisam spojen na internet.
Iskreno,nikad cul za takve probleme,a ja osobno ih nemam dok sam offline,sve radi normalno.
Jeli ti postavljenq konzola na primary ZoNTrA?
Je.
Mozda imas problem sa hdd posto ti nece digitalke ucitat?
Jer meni je na ps3 bilo da je konzola bila usporena,digitalne isto kak velis nije ucitaval a i kad je ucital nakon x minuta,igra je stekala turbo
Da skratim pricu,hdd je bil pun bad sectora..
Ma sve je u redu. Evo ta 2 dana nisam bio na internetu i stekalo je, sad sam normalno na internetu i sve radi savrseno. Mora bit nesto povezano sa internetom.
Al nije to normalno fico,nemre konzola stekat dok nije na netu,nema logike.
Mnoge stvari kod mene nemaju logike.