Pa sta nije da tamo kod PS+ pise da Share Play mozes koristiti samo kad ga imas?
PlayStation problemi i kvarovi
Share play i streamanje nisu ista stvar. Stream je kad na twitchu npr. streamas igru, a share play je kad neko igra igru koju ti posjeduješ sa svoje konzole.
Ah, ja mislio da to sve spada pod jednu stvar...
Ja sam kupio prije mjesec dana taj PS4 C chassis od 500 GB. Bez PS+ mozes sve osim igrat online (F2P igre mozes igrat MP) i streamat igre (ali za to ti ionako treba veliki upload). I naravno neces dobivat besplatne igre i popuste.Ispricavam se,ali bio bi zahvalan kad bi mi pojasnili razlike u playstationu?
I mozda jos ima nesto, ali to ce znat netko tko se u to bolje razumije.
Kakve su sad to verzije?
Pa najnovija šasija troši manje struje od starije. I mislim da je nešto manja.
Ovo je glavna razlika:
t's quieter, lighter and around 30W more power efficient during the games tested.
Tiši je i manje troši. :)
Također ima manjih kozmetičkih izmjena.
The move to a full matte finish, a revised LED strip up top, and the use of physical 'clicky' buttons for power and eject are all subtle, but welcome changes too
Mat površina izgleda jeftinije ali je dušu dala za održavanje. Ovo plastično ''glossy'' čudo nemreš držat čistim i očuvanim pa i da ti mali kinez stoji pored njega i konstantno čisti.
Haha hvala na odgovorima,iskreno mislio sam da je veca razlika
Jel se može kako promijenit boja fonta ili pozadine u porukama na PS4, kad mi netko pošalje poruku sve mi je bijelo jedva se vide slova.
koja je oznaka tog chassisa?Ak na kutiji piše "1216", to je ovaj novi model (C Chassis).
Ako piše "1116", to je stari (B Chassis).
Ima još neka slova pokraj (mislim da "CH"), al nemoj me držat za riječ. Nevažna su, gledaj taj broj, to je oznaka.
500 GB B Chassis mi više niti nemamo po dućanima. Ostala je pokoja od terabajta, ali mislim da od 500 stvarno više nema (bar u Sanctinim dućanima).
99% toga je sad ova nova C serija, osim oni bundleovi sa Batmanom...mislim da su oni "B Chassis"
Nije ne znam kakav kvar , više kao neki bug ali me užasno nervira. Recent activities mi uopće ne rade, samo stoji natpis ''cannot be loaded''
Čitam da ima još dosta ljudi po netu koji se žale na to, pa da vidim imali tko sličan problem od naših tu na forumu?
Od 3 aktivna acc na istoj playki samo moj ima taj problem, tako da je sigurno vezano za acc. U opcijama je sve uredno upaljeno da bude vidljivo i trofeji i aktivnosti.
Pokušao sam koregirati net, razne opcije, poput promjene dns-a, do stavljanja statičke ip adrese i sl. jer sam pomislio da bi moglo biti do toga, ali stanje se nije promjenilo.
Edit:
Sa 3.0 updejtom je proradilo na kratko, no nakon svega par dana vratilo se sve na staro.
A, ako je CUH 10xxA onda je launch serija :koja je oznaka tog chassisa?Ak na kutiji piše "1216", to je ovaj novi model (C Chassis).
Ako piše "1116", to je stari (B Chassis).
Ima još neka slova pokraj (mislim da "CH"), al nemoj me držat za riječ. Nevažna su, gledaj taj broj, to je oznaka.
500 GB B Chassis mi više niti nemamo po dućanima. Ostala je pokoja od terabajta, ali mislim da od 500 stvarno više nema (bar u Sanctinim dućanima).
99% toga je sad ova nova C serija, osim oni bundleovi sa Batmanom...mislim da su oni "B Chassis"
OK evo upita za ekipu.
Jeste li imali problem sa DS4 (posebice u racing igrama) kada bi pritisnuli desni trigger da vam u jednom trenutku ( ne odma) kada držite gas auto počne skretati u lijevo?
Znači kao da sam uzeo gljivu i počeo ići u lijevo. Doslovno.
Dogodilo mi se to u pCARS-u na PS4 pa probao na PC-u sa F1 i ista stvar...probat ću i na GT6 na PS3 (može se spojiti DS4 na PS3)
Pa eto, ako itko zna šta se događa i jeli se nešto shebalo u kontroleru?
Napominjem da nije nikad pao ili bio bačen u zid ili na pod.
Evo ovdje se najbolje vidi:
https://youtu.be/TN3pGJRS9S4
Znači kada je sam skrenuo tada sam namjerno ovako davao gas da se vidi da na pritisak desnog triggera volan skreće.
Najbolje se vidi tamo kada sam auto skucao u zid pa davao gas.
Samo da potvrdim da se isti problem javio i na PS3 igrama kada sam priključio DS4.
U NFS, Unleashed 2, F1 2013.
Uopće ne kužim foru...
Jedno pitanjce:
Nabavio sam PS+ i koristim ga na accu kojeg sam napravio tek danas posebno za PS+. Skinem ja besplatne igre itd. i skuzim da ne mogu igrati Broken Age, Super Meat Boy i ostale proslomjesecne. I sjetim se da je to zbog toga sto sam njih uzeo na PS+ preko filip1308 acca. Jel ikako moguce da ja te igre zaigram bez da moram kupovat PS+ za filip1308 acc ili mi samo to preostaje?
Igre su vezane uz PS+. Zato se prije i spočitavalo da to nije poklanjanje igara, već samo posuđivanje dok ti traje pretplata.
A nista, jednom cu uzet PS+ od mjesec dana na svoj acc, izigrat cu se i bok.
Ja vam ljudi imam jedan problem. Kako nemam pravi headset, koristim slusalice koje mogu koristiti i na mobu. I sve je ok radilo u chat partyjima do danas. I udjem ja u party kod Fenix -a i normalno ga cujem, a on mene nikako. I stavim cak onu opciju da me uvijek mogu sve cuti i da mi je primaran chat party, ali svejedno nista. Jel problem u tome sto on ima headset, a ja obicne slusalice?
Možda ti je Mic na slušama otišao?
Probaj staviti ona mono headset koji si dobio sa konzolom.