Brijac pisalo je da lozinka ili mail nisu u redu. Imao sam jednom da mi je propao acc i nije mi bilo svejedno sada opet brljati po tome, ali skontao sam da tako i tako nemam izbora.

Ne znam kojeg sam vraga ista i pitao ovdje.

maverick

Bitno da sad radi i da nisi ostao bez accounta. Usput si i dokazao da imas informaticku pismenost za radit kao starija gospoda u racunovodstvu ako ikad budes trazio posao. 😃

Brijac Ma ne možeš mi reći da ti dođeš na neku stranicu, upišeš svoj e-mail i lozinku i ako ti piše "Kriva lozinka" ti vikneš "Nije!", inatiš se, ugasiš tab i tjt.

Točno zvuči kao naš Maverick <3

sanzo zašto bi itko želio raditi takav posao

Nije zajebancija i M$ mi je jedan Outlook acc obrisao lol

4 mjeseci kasnije

Imam problem na PS5 PRO koji nisam imao na običnom.

Svaki put kada izlazim iz igre u meni ili opcije i kada se vraćam nazad u igru ekran mi se zacrni na sekundu, dvije kao da se izgubio videosignal. Na ekranu mi se pojave one informacije kao kada tek upalim konzolu:

Znate li rješenje?

champion1 TCL735 ali to mi se događa samo u Hogwartsu. Nemam tih problema s drugim igrama.

Zbog toga pretpostavljam da nije do TV-a.

StarFox_N

Pogledaj jeli ti stavljeno na 120hz

Ako igra ima 120 onda zacrni kad ulazis i izlazis

Tako mi je na CoDu

Nagrade

Miro To je bilo rješenje. Hvala ti! Ubijalo me to.

6 dana kasnije
            4 mjeseci kasnije

plejka nist ne pokrece, znaci upali se, pokrenem igru i samo pise da ju loada i to je to, na storeu se nist ne pokazuje, library se ne pokrece, doslovno niceg nema, mogu jedino lijevo desno po izborniku!

Jel imal ko nekaj slicno??

renda jesi stavio plejku u safe mode i pokrenuo clear cache i rebuild database? Kad to napraviš vidi da li ti se ponavlja navedeno.

Picek nisam jer sam prije dva tjedna to napravil, zaboravil sam razlog, ali da bi vec za dva tjedna moral opet mi je cudno, mozda zbog update od jucer, nekaj je sjebal

renda Jel ti internet radi? Meni se desilo da je krepala lokalna mreža, zablesio router, i slično mi se desilo, znači logiram se u account i kao da se sve raspada, ništa ne učitava itd. Kad sam restartao router, proradilo. Nisam plejku čak ni ugasit mogao, znači imaju totalni fail kao failsafe mehanizam.

ili je updejt 😃

foggy radi net, ali da, dok mi se prvi put desilo nisam mogel iz igre izaci, tj dva puta mi se desilo tak u zadnja dva dana, i jucer navecer upalim, sve ok, pokrenem igru, ucita se kao ona slika igre dok pokrenes i to je to, na tome ostaje, stisnem krug, vrati se u izbornik, stisnm X vrati se na taj loading i to je to, nemrem nist drugo.

Ne znam uopce kaj da guglam

renda može biti do routera, tj. interneta ak nije otišlo kaj na plejki.

Skoro iste probleme sam imal i ja, prije evo nekoliko dana - ogroman ping i niske brzine i niš nije radilo kak spada.

Ali meni je učitavalo igre - prek PS Portala jer sam tad bil bez TV-a.

Probaj malo internet provjeriti, tek tolko da ga moreš eliminirati ko problem.

UPDATE: vidim da si u međuvremenu eliminiral net…

renda A može bit da ti hard disk lagano odlazi, ili je updejt nesto sjebao. Garancija? Možda najbolje ako je često, da odneseš da ti pogledaju. Gls bere, Gls vraća - meni su za tjedan dana sve vrnuli, doduše nisu ništ riješili ali imaš i tu opciju. Znam, nije opcija jer igraš Clair sad 😃 Ja sam sretan što imam base model, pa sam sve tam prebacio dok sam čekao Pro sa Propravka 😃

foggy nemam garanciju, ali sumnjam da je hard, nema on veze sa Storeom, znaci ja upalim plejku, i izbornik je tu, klasika, i sad odaberem igru, pojavi se ona prva slika ko i kod svake igre i to je to, pise launching game i to je to, nema dalje.

foggy ovo je dobra ideja za backup, tako imam i ja. Žao mi jePro tegliti sa sobom na more i svugdje tako da imam Slim digital koji mi služi za putovanja i backup ako nešto ode na Pro.

SSD ne bi trebao biti problem s obzirom da su napravljeni da traju dosta dugo (drugi problem je što je to zalemljeno s matičnom pa kad ode doviđenja i s matičnom), ali možda bi mogao testirati za svaki slučaj sa rezervnim M2 SSD-om ako si u mogućnosti. Za update me ne bi čudilo da je zaj…danas svako malo viđam kako driveri ili updatei naprave sranje. I onda još nude da budeš beta tester ako želiš. Kako da ne.