PlayStation problemi i kvarovi
- Uređivano
Koji je TV
plejka nist ne pokrece, znaci upali se, pokrenem igru i samo pise da ju loada i to je to, na storeu se nist ne pokazuje, library se ne pokrece, doslovno niceg nema, mogu jedino lijevo desno po izborniku!
Jel imal ko nekaj slicno??
- Uređivano
renda Jel ti internet radi? Meni se desilo da je krepala lokalna mreža, zablesio router, i slično mi se desilo, znači logiram se u account i kao da se sve raspada, ništa ne učitava itd. Kad sam restartao router, proradilo. Nisam plejku čak ni ugasit mogao, znači imaju totalni fail kao failsafe mehanizam.
ili je updejt
- Uređivano
foggy radi net, ali da, dok mi se prvi put desilo nisam mogel iz igre izaci, tj dva puta mi se desilo tak u zadnja dva dana, i jucer navecer upalim, sve ok, pokrenem igru, ucita se kao ona slika igre dok pokrenes i to je to, na tome ostaje, stisnem krug, vrati se u izbornik, stisnm X vrati se na taj loading i to je to, nemrem nist drugo.
Ne znam uopce kaj da guglam
- Uređivano
renda može biti do routera, tj. interneta ak nije otišlo kaj na plejki.
Skoro iste probleme sam imal i ja, prije evo nekoliko dana - ogroman ping i niske brzine i niš nije radilo kak spada.
Ali meni je učitavalo igre - prek PS Portala jer sam tad bil bez TV-a.
Probaj malo internet provjeriti, tek tolko da ga moreš eliminirati ko problem.
UPDATE: vidim da si u međuvremenu eliminiral net…
renda A može bit da ti hard disk lagano odlazi, ili je updejt nesto sjebao. Garancija? Možda najbolje ako je često, da odneseš da ti pogledaju. Gls bere, Gls vraća - meni su za tjedan dana sve vrnuli, doduše nisu ništ riješili ali imaš i tu opciju. Znam, nije opcija jer igraš Clair sad Ja sam sretan što imam base model, pa sam sve tam prebacio dok sam čekao Pro sa Propravka
SSD ne bi trebao biti problem s obzirom da su napravljeni da traju dosta dugo (drugi problem je što je to zalemljeno s matičnom pa kad ode doviđenja i s matičnom), ali možda bi mogao testirati za svaki slučaj sa rezervnim M2 SSD-om ako si u mogućnosti. Za update me ne bi čudilo da je zaj…danas svako malo viđam kako driveri ili updatei naprave sranje. I onda još nude da budeš beta tester ako želiš. Kako da ne.