Gdje se na PS-ima moze vidjeli jeli ovaj novi C-Chassis?

Pogledaj dal ti je gornji dio PS4 skorz matiran ili ima jedan dio glossy plastike.

A koji je od ta dva taj? To nigdje ne pise na konzoli?

Matt je C chassis.
Pogledaj i serijski broj,ako te bas zanima.

A kako točno, kupovao bi PS4 pa ne znam kako da kažem ljudi da mi provjere jeli C-Chassis?

Trebalo bi biti CUH-1200 oznaka negdje na konzoli?

A kako točno, kupovao bi PS4 pa ne znam kako da kažem ljudi da mi provjere jeli C-Chassis?
Pa Matt je u potpunosti...nema glossy dijela na njoj i ima fizicke power/eject tipke umjesto touch tipki na prvom modelu.
I pise CUH 1200 na kutiji.

Super skužio, hvala dečki.

Pa vise ni ne mozes kupiti obican? Samo ovaj matt?

Pa Matt je u potpunosti...nema glossy dijela na njoj i ima fizicke power/eject tipke umjesto touch tipki na prvom modelu.
Samo na kutiji piše ta oznaka?Nema na konzoli ona naljepnica ko na ps3 koja označava model konzole?
Pitam jer se i sam spremam uskoro i konačno prebacit na next gen 

Samo na kutiji piše ta oznaka?Nema na konzoli ona naljepnica ko na ps3 koja označava model konzole?
Pitam jer se i sam spremam uskoro i konačno prebacit na next gen 
I na kutiji i na konzoli normalno.
A ionako se prodaje samo novi C model tako da ni ne možeš fulati.

Nebi novi kupovao, kupovat cu polovan pa da mogu ljude pitat da provjere.

Lijevo je C chassis, a desno je originalni launch model.

4 dana kasnije

Nije kvar nego me zanima.

Imam 200mbit download. PS4 statični IP i još sam ga u DMZ stavio. NAT Type 2. Zna li itko zašto PS4 ima tako spor download? Ne pokazuje mi veću brzinu od nekih 30mbit za download i 5 mbit za upload. I kada skida igre uopće ni blizu ne koristi brzinu koju imam. Spojen je na router preko žice.

Xbox One vuče maksimalno a PS4 ono za kuratz. Jel' to do PSN-a ili koji vrag?

Sve je do PSN-a ničeg drugog. Bitno da ga sada plaćemo, a nisu se pomakli od prije 10god ni zero.

Jesi probo stavit google DNS?

Jesam. Njega i koristim. Probao sam i T-Comov ista stvar. Bit će da je do PSN-a.

Mora se nac dobar DNS server kod nas. Na gafu se dosta pisalo bas problem ko tvoj nadju dobar DNS i pocne letit kolko ide...sad nemam pojma sta probat kod nas :/

Ma PSN bi to sve trebao raditi. Koji vrag onda stavljati onu Automatic opciju, ako moraš sam pronalaziti dobar DNS.