Gdje se na PS-ima moze vidjeli jeli ovaj novi C-Chassis?
PlayStation problemi i kvarovi
Pogledaj dal ti je gornji dio PS4 skorz matiran ili ima jedan dio glossy plastike.
A koji je od ta dva taj? To nigdje ne pise na konzoli?
Matt je C chassis.
Pogledaj i serijski broj,ako te bas zanima.
A kako točno, kupovao bi PS4 pa ne znam kako da kažem ljudi da mi provjere jeli C-Chassis?
Trebalo bi biti CUH-1200 oznaka negdje na konzoli?
A kako točno, kupovao bi PS4 pa ne znam kako da kažem ljudi da mi provjere jeli C-Chassis?Pa Matt je u potpunosti...nema glossy dijela na njoj i ima fizicke power/eject tipke umjesto touch tipki na prvom modelu.
I pise CUH 1200 na kutiji.
Super skužio, hvala dečki.
Pa vise ni ne mozes kupiti obican? Samo ovaj matt?
Samo na kutiji piše ta oznaka?Nema na konzoli ona naljepnica ko na ps3 koja označava model konzole?A kako točno, kupovao bi PS4 pa ne znam kako da kažem ljudi da mi provjere jeli C-Chassis?Pa Matt je u potpunosti...nema glossy dijela na njoj i ima fizicke power/eject tipke umjesto touch tipki na prvom modelu.
Pitam jer se i sam spremam uskoro i konačno prebacit na next gen
I na kutiji i na konzoli normalno.Samo na kutiji piše ta oznaka?Nema na konzoli ona naljepnica ko na ps3 koja označava model konzole?A kako točno, kupovao bi PS4 pa ne znam kako da kažem ljudi da mi provjere jeli C-Chassis?Pa Matt je u potpunosti...nema glossy dijela na njoj i ima fizicke power/eject tipke umjesto touch tipki na prvom modelu.
Pitam jer se i sam spremam uskoro i konačno prebacit na next gen
A ionako se prodaje samo novi C model tako da ni ne možeš fulati.
Nebi novi kupovao, kupovat cu polovan pa da mogu ljude pitat da provjere.
Nije kvar nego me zanima.
Imam 200mbit download. PS4 statični IP i još sam ga u DMZ stavio. NAT Type 2. Zna li itko zašto PS4 ima tako spor download? Ne pokazuje mi veću brzinu od nekih 30mbit za download i 5 mbit za upload. I kada skida igre uopće ni blizu ne koristi brzinu koju imam. Spojen je na router preko žice.
Xbox One vuče maksimalno a PS4 ono za kuratz. Jel' to do PSN-a ili koji vrag?
Sve je do PSN-a ničeg drugog. Bitno da ga sada plaćemo, a nisu se pomakli od prije 10god ni zero.
Jesi probo stavit google DNS?
Jesam. Njega i koristim. Probao sam i T-Comov ista stvar. Bit će da je do PSN-a.
Mora se nac dobar DNS server kod nas. Na gafu se dosta pisalo bas problem ko tvoj nadju dobar DNS i pocne letit kolko ide...sad nemam pojma sta probat kod nas :/
Ma PSN bi to sve trebao raditi. Koji vrag onda stavljati onu Automatic opciju, ako moraš sam pronalaziti dobar DNS.
Vjeruj mi, ne radi to