Imaš u Chipoteci samo bitove
https://www.chipoteka.hr/set-vrhova-mini-torx-safety-4mm-7300002038?search=torx&description=0
Imaš u Chipoteci samo bitove
https://www.chipoteka.hr/set-vrhova-mini-torx-safety-4mm-7300002038?search=torx&description=0
Taj zvijezdasti šarafić ja odšarafljujem i sa običnim manjim, doduše malo teže ide ali ide. samo dobro pritisnut prema dolje trebaš da ti se ne okreče šarafciger na mjestu i time oštetiš utore šarafa i onda ga ni Bog nemre odšarafit.
Ima netko iskustva iz prve ruke s backupom PS4, zamjenom diska i restoranjem backupa na novi disk?
Imam par nedoumica koje nisam našao nigdje 100% objašnjene.
Imam dva usera, hoće li se save gameovi od oba usera backupirati? I hoće li se uopće oba usera backupirati?
Treba li deaktivirati/aktivirati konzolu kao Primary?
Treba nešto posebno na što se treba paziti?
Evo meni danas ps5 umro. Sveukupno valjda imao 500h na njemu. Prvo dobivao greenscreen u sred igre , te onda green screen dok bi bio u menu. A cijelo ljeto ga nisam ni taknuo. Rebuildao database, poneo ga na ciscenje,a od danas se samo pali bez slike. Sreca.
Izvinite ako sam dosadan, ali znate mozda dal sancta domenica radi servise izvan garancije, ili barem dijagnostiku?
Budem sam sebi odgovorio.
Komplet sve se backupira, svi useri, sve saveovi, postavke, PS4 je ostao registriran kao Primarni.
Jedino se ponovno morate ulogirati u PSN sa svakim korisnikom, to ne pamti.
Za sada sam zadovoljan SSD-om, ako ništa, barem konzola ne postane neupotrebljiva za vrijeme downloada, kao s HDD-om.
Rade servise ali i naplaćuju jel.
Po tvom opisu otišlo je nešto na matičnoj, znači najskuplji dio za mijenjati.
pravednik hmm ja sam pak od nekih poznanika saznao da se u vecini slucajeva ne zaje* s tim. Nego su im ponudili novu konzolu uz nizu cijenu ako ostave staru neispravnu.
Ok hvala puno . Izvinite jos jednom na double post-u.
Jel kupljena unutar 2 godine?
Je je kupljena prvi dan kada je izasla
Dvije godine garancije imaš tak da možeš dobit novu ako se ne može popraviti.
raskurotina onda te boli briga, moja je riknula unutar 24h od kupnje i dali mi novu unutar par dana jer se nije mogla popraviti.
Hvala puno, neznam sijecanje mi bilo 12 mjeseci samo da je pisalo kada smo kupovali konzolu.
Jest, ali po zakonu EU sve mora imati 24 mjeseca garancije.
Naknadno je uvedeno 2 godine.
Trebalo bi bit priznato jer nisu prošle 2 godine.
Odi u prvu Sanctu,, ostavi na servisu, poslat ćemo na Jankomir pa ćeš vidjet što će moji dolje reć.
Ak se nemre popravit, ide nova (ak ih ima na stanju).
Hvala, pon je onda ostaivm u santi u RI. Pa vidim sta ce rec.
Hvala vam puno izvinite na smetnji.
raskurotina imao sam i ja na day one PS5 nakon jedno pol godine screen flickering u zelenoj boji. Rekli u SD-u da je vjerojatno nešto s grafičkom u pitanju i dobio novu konzolu.
Kako se rješavam stare E-Mail adrese jer me ubiše spamovima, reko idem se logirat na PC-u na ps network i probati zamjeniti E-Mail Adresse.
Medjutim kako nisam koristio ne znam kada ni konzolu niti preko internet browser-a ps network i nisam ni on novu authentication napravio, uopće se ne mogu ulogirati ni sa E-mail adresom, ni sa acc name.
Sada se bojim uopće odlogirati na konzoli jer šta ako mi neće više htjeti se ulogirati? Odose sve digitalne igre u kurac.
Probati ću jedan dan na riskir, a ako bude tako kako predvidjam, to je to od mene i te usrane kompanije. Već mi je jedan njihov Account propao (prvi koji sam imao), a sada će izgleda i drugi.
A ja da se sa njima natezem preko njihove online podrške, opet, ne pada mi napamet. Nisam živce našao na ulici…