- Uređivano
Koji je TV
Koji je TV
plejka nist ne pokrece, znaci upali se, pokrenem igru i samo pise da ju loada i to je to, na storeu se nist ne pokazuje, library se ne pokrece, doslovno niceg nema, mogu jedino lijevo desno po izborniku!
Jel imal ko nekaj slicno??
renda Jel ti internet radi? Meni se desilo da je krepala lokalna mreža, zablesio router, i slično mi se desilo, znači logiram se u account i kao da se sve raspada, ništa ne učitava itd. Kad sam restartao router, proradilo. Nisam plejku čak ni ugasit mogao, znači imaju totalni fail kao failsafe mehanizam.
ili je updejt
foggy radi net, ali da, dok mi se prvi put desilo nisam mogel iz igre izaci, tj dva puta mi se desilo tak u zadnja dva dana, i jucer navecer upalim, sve ok, pokrenem igru, ucita se kao ona slika igre dok pokrenes i to je to, na tome ostaje, stisnem krug, vrati se u izbornik, stisnm X vrati se na taj loading i to je to, nemrem nist drugo.
Ne znam uopce kaj da guglam
renda može biti do routera, tj. interneta ak nije otišlo kaj na plejki.
Skoro iste probleme sam imal i ja, prije evo nekoliko dana - ogroman ping i niske brzine i niš nije radilo kak spada.
Ali meni je učitavalo igre - prek PS Portala jer sam tad bil bez TV-a.
Probaj malo internet provjeriti, tek tolko da ga moreš eliminirati ko problem.
UPDATE: vidim da si u međuvremenu eliminiral net…
renda A može bit da ti hard disk lagano odlazi, ili je updejt nesto sjebao. Garancija? Možda najbolje ako je često, da odneseš da ti pogledaju. Gls bere, Gls vraća - meni su za tjedan dana sve vrnuli, doduše nisu ništ riješili ali imaš i tu opciju. Znam, nije opcija jer igraš Clair sad Ja sam sretan što imam base model, pa sam sve tam prebacio dok sam čekao Pro sa Propravka
SSD ne bi trebao biti problem s obzirom da su napravljeni da traju dosta dugo (drugi problem je što je to zalemljeno s matičnom pa kad ode doviđenja i s matičnom), ali možda bi mogao testirati za svaki slučaj sa rezervnim M2 SSD-om ako si u mogućnosti. Za update me ne bi čudilo da je zaj…danas svako malo viđam kako driveri ili updatei naprave sranje. I onda još nude da budeš beta tester ako želiš. Kako da ne.