maverick

Znači to je minuta posla da promijeniš lozinku, a ti tu napravio dramu kao da su ti obrisali acc umjesto da si odmah probao promijeniti lozinku i tjt.

Brijac pa kad nisam zaboravio lozinku, a pass key nisam nikada ni napravio. I sada mi je dalo da napravim passkey umjesto lozinke, stisnem to. Neće. Moram ponovo slati da sam zaboravio lozinku. Stavim novu/staru lozinku. Ulogiram se s njom. Odem u sigurnosne postavke i tamo zatražim passkey i sada radi kako treba.

Nije mi imao smisla da upisivam da sam zaboravio lozinku kada nisam. A već mi je jednom Account propao.

maverick

Ma ne možeš mi reći da ti dođeš na neku stranicu, upišeš svoj e-mail i lozinku i ako ti piše "Kriva lozinka" ti vikneš "Nije!", inatiš se, ugasiš tab i tjt.

Nema mi nikakve logike da je tebi prva pomisao da odeš na forum žalit se da te sustav zajebava umjesto da stisneš na to da si zaboravio lozinku i probaš promijeniti.

Brijac pisalo je da lozinka ili mail nisu u redu. Imao sam jednom da mi je propao acc i nije mi bilo svejedno sada opet brljati po tome, ali skontao sam da tako i tako nemam izbora.

Ne znam kojeg sam vraga ista i pitao ovdje.

maverick

Bitno da sad radi i da nisi ostao bez accounta. Usput si i dokazao da imas informaticku pismenost za radit kao starija gospoda u racunovodstvu ako ikad budes trazio posao. 😃

Brijac Ma ne možeš mi reći da ti dođeš na neku stranicu, upišeš svoj e-mail i lozinku i ako ti piše "Kriva lozinka" ti vikneš "Nije!", inatiš se, ugasiš tab i tjt.

Točno zvuči kao naš Maverick <3

sanzo zašto bi itko želio raditi takav posao

Nije zajebancija i M$ mi je jedan Outlook acc obrisao lol

4 mjeseci kasnije

Imam problem na PS5 PRO koji nisam imao na običnom.

Svaki put kada izlazim iz igre u meni ili opcije i kada se vraćam nazad u igru ekran mi se zacrni na sekundu, dvije kao da se izgubio videosignal. Na ekranu mi se pojave one informacije kao kada tek upalim konzolu:

Znate li rješenje?

champion1 TCL735 ali to mi se događa samo u Hogwartsu. Nemam tih problema s drugim igrama.

Zbog toga pretpostavljam da nije do TV-a.

StarFox_N

Pogledaj jeli ti stavljeno na 120hz

Ako igra ima 120 onda zacrni kad ulazis i izlazis

Tako mi je na CoDu

Nagrade

Miro To je bilo rješenje. Hvala ti! Ubijalo me to.

6 dana kasnije