Huehuehue, igrao sam noćas malo, 5h igre, mogu reć da je igra mrak.
Old skulić, loša grafika, turn based old skul fajt, whats not to like? Igra nije najlakša, srljao sam u boss fight-u i ubio me. Baš sam bio sretan.

Za sada priča ništa posebno, ali sve ostalo mi je tak ljepo da uzivam. Lokacije na oko slične, ali zapravo sve različite i ta old skul grafika uz svježe poligone je baš predobro odrađeno, dakle nije spektakl ali je sladunjavo fino lijepo :)

Soundtrack je za sada odličan, pogađa i paše.

Skillovi, oružja, fora, ima magija, ima skillova, za sada spot on.
Sviđa mi se bravely default princip da iskoristiš 4 power up-a za napad i onda rokneš ko manijak ali naravno onda skupljaš 4 turna dodatne poene da bi to mogao opet napraviti. Daje dubinu taktiziranju kada treba odalamit nekog najjačim skillom nakon što mu je netko probio defence. I kopanje weaknessa i sve, nije puko udaranje po gumbu.

Imam 3 lika, sada skupljam 4-og. Nisam siguran kako će priča i to sve funckionirati, za sada mogu reći da je ovo samo prologue kada upoznajem sve likove. A koliko sam skuzio nemoraju se svi ni skupit, makar ja mislim sve imat i onda šaflat ekipu. Obožavam old skul turn based RPG-e, a ovaj je baš to. Uf, idem dalje igrat

16 dana kasnije

Prešao sam konačno, pa evo jedan poveliki review igre:

EDIT:
http://www.ffa.hr/index.php/recenzije/item/7138-recenzija-octopath-traveler

Materijal za community recu.: )

Materijal za community recu.: )
Poslat ću Yakuzi popodne, moram popravit spelling greške i dodat screenove :)

godina kasnije
godina kasnije
Sorcerer je promijenio naslov Octopath Traveler.
16 dana kasnije

S melodijom i opcenito cijeli OST igre je genijalan. Ona melankolija kad kasnije picis po mraku i snjegu je sve, bas je mjuza digla igru iz one dosade price na jednu drugu razinu.

foggy Vidiš meni je priča skroz zanimlkjiva bila, doduše ja sam naspram tebe noob za JRPG igre tako da je meni svaka priča zanimljiva 🤣

prayer Haha, ma prica je basic as fuck, ides od grada do grada sa istim ciljem i jako je bazicno odrađeno, dodatno ako si igrao bili koji RPG takvog stila, znas vec sve.

Meni je art predivan, uz apsolutno genijalni fajt i tu muziku cak me prica nije smetala jer me drzala ta melankolija. Klase inace jako volim i samo mi je falilo vise i raznovrsnije grananje po istima.

foggy Ma ja sam ti odrastao na klasičnim Pokemonima tako da mi je to od grada do grada skroz OK! 😃 No budemo vidili kako će ovaj novi project triangle biti, čini se da su baš u dubinu tu krenuli - bar po mojim standardima.

4 mjeseci kasnije

Otkrih ovu igru slučajno na Xbox Gamepass-u i rekoh ajd da isprobam kad ono proljetjelo 3h samo tako.Dosad nisam igrao ništa takvo 2d/3d pikselkasto od JRPG-a.Zanimljivi dizajn.Priču ne shvačan nit 5% al mi je borba na poteze kul sa kombiniranjem raznih oružja i spellova.Te kombinacije uhvaćenih kreatura koje se bore za glavnog lika al određeno vrijeme.
        Ugodno iznenađenje.Al morat će na stand-by.
        Persona 5 Royal je prioritet.