Huehuehue, igrao sam noćas malo, 5h igre, mogu reć da je igra mrak.
Old skulić, loša grafika, turn based old skul fajt, whats not to like? Igra nije najlakša, srljao sam u boss fight-u i ubio me. Baš sam bio sretan.
Za sada priča ništa posebno, ali sve ostalo mi je tak ljepo da uzivam. Lokacije na oko slične, ali zapravo sve različite i ta old skul grafika uz svježe poligone je baš predobro odrađeno, dakle nije spektakl ali je sladunjavo fino lijepo :)
Soundtrack je za sada odličan, pogađa i paše.
Skillovi, oružja, fora, ima magija, ima skillova, za sada spot on.
Sviđa mi se bravely default princip da iskoristiš 4 power up-a za napad i onda rokneš ko manijak ali naravno onda skupljaš 4 turna dodatne poene da bi to mogao opet napraviti. Daje dubinu taktiziranju kada treba odalamit nekog najjačim skillom nakon što mu je netko probio defence. I kopanje weaknessa i sve, nije puko udaranje po gumbu.
Imam 3 lika, sada skupljam 4-og. Nisam siguran kako će priča i to sve funckionirati, za sada mogu reći da je ovo samo prologue kada upoznajem sve likove. A koliko sam skuzio nemoraju se svi ni skupit, makar ja mislim sve imat i onda šaflat ekipu. Obožavam old skul turn based RPG-e, a ovaj je baš to. Uf, idem dalje igrat