Kakav cirkus sa Alonsovom kaznom.

Je, zaslužio je dodatni penalty, al da ga jebeš, po meni bi se sve trebalo odradit do pičetka podija.

Ono kaj nije odlučeno do tad, zaboravljamo i idemo dalje. Nogomet funkcionira na tu šemu oduvijek.

Baš jadno kaj su izveli.

Ma baš budale u toj FIA-i. Trebali su mu dati kaznu još u 25. krugu pa bi znao da treba pritiskati. Ovako je bezveze popušio odličnu šansu za još jedan podij.

12 dana kasnije

Jebeno, šta sam se probudio za 10 minuta? Laku noć

Ovo ce bit jedna jako dosadna sezona…predviđam Maxu rekordan broj bodova pobjeda i pole pozitiona u sezoni

Bliže su ostali Red Bullu, ali ovo im je ionako jedna od najgorih staza pa ne čudi. Ferrari sad i u kvalifikacijama 4. najbrži, sutra će se morati od Williamsa i Haasa braniti sve mi se čini… Albon i Hulk fantastični, stvarno izvlače 110% iz prosječnih bolida.

Heat

A vidio sam da su to rekli, ali dok to ne provedu u djelo, ne vjerujem.

Bravo FIA i Verstappen. Naravno da je ona crvena zastava pretjerana. Nisu to zbog Verstappena jasno, ali ubili su bilo kakvu draž utrke. Osim ako ne bude opet kakav ogroman krš, Max će ovo uzeti s pola snage.

A Ferrari. Ma btj bolje da ne komentiram.

Max je nazalost sa bolidom u svojoj klasi…nista se ne bi dogodilo da su oba Mercedesa bila ispred samo bi mu trebalo koji krug vise da ih obide

Kakav lom. Bit će zanimljivo u zadnjem krugu. Ako ga uopće bude.

Koja glupa kazna Sainzu. Na ovo će se sigurno žaliti.

Trebali su uzeti poredak prije restarta i gotovo.

Strašno sto su napravili s ovom zadnjom odlukom. Jbt kakav uzas. Smiješno.

Ovo smeće od FIAe će rastjerat 80% publike ak nastave s ovakvim imbecilnim odlukama.

Reinstateanje poretka za zadnji krug, ali penalty Sainzu?

Kaj?

Ni ja ne shvaćam vratili su Alonsu poziciju cemu onda kazna?