ThaUrban Ma ništa, zajebavam te da je još jednom poslušaš. 🤣

Ma joj i vama sve smeta.
Pa treba i toga u utrkama.
Pogotovo kad dobijemo momente poput Vettelovog DOTD.

https://f1.pulsmedia.hr/63109/bottas-je-primio-ponudu-konkurentske-ekipe-ali-tek-nakon-sto-je-potpisao-za-alfu/

Zanimljivo. Osim Alpha Taurija mi nitko ne pada na pamet.

Btw, na današnjoj konferenciji za novinare će biti Hamilton i Verstappen zajedno. Ja ih uopće nisam vidio da su se pozdravili nakon prošle utrke. A vjerujem da će i pitanja biti sočna.
I usput, FIA je najavila puno strože kazne za namjerne nepodopštine pošto se odlučuje prvenstvo, tako da neki namjerni sudar Verstappena i Hamiltona na treba očekivati. Mogao bi rezultirati oduzimanjem bodova/izbacivanjem iz prvenstva.

Piastri 3. mjestom u Sprint utrci 1 osvojio F2 naslov. Sad ima i F3 i F2 naslov u rookie sezonama. Nesto sto su samo Leclerc i Russell ostvarili. A znamo kakvi su oni talenti. Citam malo stvari od ljudi koji su upuceniji u F2 i kazu da je Piastri cak i dominantniji od spomenute dvojice.

I zato je teska sramota sto on nema mjesto u F1. Ali mora dobiti za 2023.

I nemojte zaboraviti da se u Abu Dhabiju vozi puno ranije nego u Arabiji, tako da su kvale i utrke u 14:00 danas/sutra.

Ko je još nahajpan na kvale? Nadam se Max P1 i Ham P3 iza Pereza, ali to se samo nadam 😃 I sutra kiša hahaha 😃

Skellington

Kiša na Bliskom Istoku... mogao si reći nešto realnije poput dobiti 3 Eurojackpota za redom 🤣

Inače, trebalo bi biti zanimljivo danas, valjda su tu negdje Mercedes i Red Bull.

Očekujem da ću sutra pritisnuti (X) prije nego Hamilton pređe finish liniju, a nadam se kršu i lomu. 😃

Mislim da je Hamilton brži dosta. Nadam se da griješim. Ja sam jasno za Ferrari i oni su mi najbitniji što se tiče F1, ali toliko bih volio da Max bude prvak...!

Flipper

Sljedece godine osvajamo i vozacki i konstruktorski naslov, samo strpljenja treba imati.

Red Bull na softu startaju, oba vozača!

Tsunoda jedini uz Mercedese na Mediumu prosao. Super vozi u kvalifikacijama zadnjih par vikenda, ali ga onda usere u utrci.

I nadam se da cemo sljedece godine imati utrkivanje kao u Q2 danas. Ne znam kako se netko nije uspio sudariti.

Oba Red Bulla moraju na softu biti ispred Hamiltona. I onda se nadati da ce i Perez odraditi svoje. Bez toga mislim da Verstappen nema sanse.

Flipper Prvo ih moraju preteći sutra na startu, jer sada u Q3 Mercedes će vjerojatno biti ispred RB-a.

zontra Njet 😃 El plaaaan ili El blam

E Perez panjino. Perez na softu toliko zaostaje....mislim bez Pereza i zadržavanja HAM nema Max šanse. Osim ako ne bude krš.

Šteta za Tsunodu.

Znaci Red Bull ne misli da Perez moze biti ispred HAM, pa ga namjerno hebe...hm

Flipper Sad Max treba ispred Pereza da bude makar drugi.
            Nije Perez nešto, ali je Bottas još gori.