Formula 1
Ma joj i vama sve smeta.
Pa treba i toga u utrkama.
Pogotovo kad dobijemo momente poput Vettelovog DOTD.
Zanimljivo. Osim Alpha Taurija mi nitko ne pada na pamet.
Btw, na današnjoj konferenciji za novinare će biti Hamilton i Verstappen zajedno. Ja ih uopće nisam vidio da su se pozdravili nakon prošle utrke. A vjerujem da će i pitanja biti sočna.
I usput, FIA je najavila puno strože kazne za namjerne nepodopštine pošto se odlučuje prvenstvo, tako da neki namjerni sudar Verstappena i Hamiltona na treba očekivati. Mogao bi rezultirati oduzimanjem bodova/izbacivanjem iz prvenstva.
Piastri 3. mjestom u Sprint utrci 1 osvojio F2 naslov. Sad ima i F3 i F2 naslov u rookie sezonama. Nesto sto su samo Leclerc i Russell ostvarili. A znamo kakvi su oni talenti. Citam malo stvari od ljudi koji su upuceniji u F2 i kazu da je Piastri cak i dominantniji od spomenute dvojice.
I zato je teska sramota sto on nema mjesto u F1. Ali mora dobiti za 2023.
I nemojte zaboraviti da se u Abu Dhabiju vozi puno ranije nego u Arabiji, tako da su kvale i utrke u 14:00 danas/sutra.
Ko je još nahajpan na kvale? Nadam se Max P1 i Ham P3 iza Pereza, ali to se samo nadam I sutra kiša hahaha
Kiša na Bliskom Istoku... mogao si reći nešto realnije poput dobiti 3 Eurojackpota za redom
Inače, trebalo bi biti zanimljivo danas, valjda su tu negdje Mercedes i Red Bull.
Očekujem da ću sutra pritisnuti (X) prije nego Hamilton pređe finish liniju, a nadam se kršu i lomu.
Mislim da je Hamilton brži dosta. Nadam se da griješim. Ja sam jasno za Ferrari i oni su mi najbitniji što se tiče F1, ali toliko bih volio da Max bude prvak...!
- Uređivano
Tsunoda jedini uz Mercedese na Mediumu prosao. Super vozi u kvalifikacijama zadnjih par vikenda, ali ga onda usere u utrci.
I nadam se da cemo sljedece godine imati utrkivanje kao u Q2 danas. Ne znam kako se netko nije uspio sudariti.
Oba Red Bulla moraju na softu biti ispred Hamiltona. I onda se nadati da ce i Perez odraditi svoje. Bez toga mislim da Verstappen nema sanse.
E Perez panjino. Perez na softu toliko zaostaje....mislim bez Pereza i zadržavanja HAM nema Max šanse. Osim ako ne bude krš.
Šteta za Tsunodu.
Znaci Red Bull ne misli da Perez moze biti ispred HAM, pa ga namjerno hebe...hm