Kakve budale

Hamilton i Verstappen se sudaraju, Ocon dolazi do 2. pobjede sezone.

Najsmješnije od svega da je Ocon prvi, a pretekao Lewisa jer je morao kočiti zbog VER.

Bottas skoro pokupio Verstappena. Ruzna nesreca za Mazepina.

Izbacit Verstappena i Hamiltona iz prvenstva i dat Bottasu prvenstvo!!!

zontra Ja uživam. Nema šanse da će netko čitav izaći iz utrke. Ako kazne nekoga mogu ugasiti prvenstvo slobodno.

A Ricciardo namjerno usporava i pusta Bottasa pred DRS 😆

Znači lik se zabije, nije mu ništa, razbije prednje krilo i još je najbrži.

Hahahahahhahahahahahhahahahhahahah kralj Max, a FIA sramota jebena. Izgubljeni u vremenu i prostoru. Užas.
    Sad nek se Max zabije u njega.

Ali Verstappen ga pusta zbog DRS-a, nema drugog objasnjenja.

Nije trebao Verstappen dobiti kaznu. Hamilton bi ga ionako presao pod DRS-om.

Hamiltonu otpadaju komadi s prednjega krila i nikome ništa.

Mislim da su trebali staviti Hard Verstappenu, a ne Medium, ali lako je biti general poslije bitke.

Po ovome što su rekli HAM i VER, Mercedes i/ili HAM bi trebali pokupiti kaznu zbog zabijanja u VER.

Loki

Vuci ce se puno repova nakon ove trke.

Već svi zaboravili na kvalifikacije koje su na kraju ispale nebitne. 😃

Kakvo preseravanje, a pola svijeta gladuje. I onda njihova ekipa bježi u Europu, a ovi tisućama dronova oslikavaju stazu. Lol.

Toliko se toga izdogađalo u utrci, a ja sam još imao i nešto sa strane za radit, pa se sad ni nemrem sjetit što se sve desilo, ali zapravo je najproblematičniji onaj sudar Verstappena i Hamiltona. Šta je to bilo? Zašto se Lewis vozio odmah iza njega, a ne pored? I zašto je Verstappen toliko usporio na tako brzom dijelu staze? To mi je bilo bizarno i to se mora istražiti sad. Onaj incident u prvom zavoju gdje je Verstappen izgurao Hamiltona nije bio onoliko problematičan kao u Brazilu i to su trebali pustiti. Mislim Hamilton bi ionako prešao Verstappena jer su njemu gume otišle na kraju.

I DRS je zapravo ogromna pomoć, vidili smo i Ricciarda i Verstappena da namjerno propuštaju kako bi mogli imati DRS i onda opet nazad preći u prvom zavoju.

zontra VER je javljeno da uspori i nije naglo kočio koliko sam razaznao iz snimke. HAM je izjavio nakon utrke da su mu prekasno javili i da on nije imao pojma što se događa. Nema šanse da će se nešto mijenjati, ovo je idealni scenarij i mislim da FIA može svirati k jer ne postoji promil šanse da će Ameri dopustiti kažnjavanje vozača. San snova za izmusti lovu, dva vozača s istim brojem bodova pred posljednju utrku.

Trenutno vodeci u prvenstvu 🤣

Ocekujem ludnicu u Abu Dhabiju. Uopce se ne usudim prognozirat. Ali nekako imam osjecaj da ce Verstappen biti prvak.