zontra Jel imalo smisla toliko pritiskat u zadnjem zavoju? Na volanu mu je sigurno pisalo da je imao 2 i pol desetinke prednosti na ulazu u zadnji zavoj. A sad moze jos i kaznu popit za mjenjac. Leclerc 4., prilicno dobar rezultat!
zontra Heat Znam, pa skoro se u 2. zavoju zabio. Isao je na sve ili nista. Ali opet, imam dojam da je ta prednost bila dovoljna za pole cak i da nije savrseno odvozio zadnji zavoj. Ali jako napete kvalifikacije.
Flipper zontra bilo bi dosta sigurno. Mogao je komotno mrvicu laganije u zadnji zavoj. Vidjet ćemo za mjenjač, a i Hamilton ceka moguću kaznu za kvalifikacije.
Loki Flipper Hamilton nije dobio nikakvu kaznu zbog nepoštivanja žutih zastava na 3. sl. treningu. Kakvi kriteriji ove godine. Blagi užas.
Flipper Loki da, ali ceka se jos za Mazespina. Ali sumnjam da ce ista dobiti. Možda po dzepu. BTW; jel nije Bottas trebao biti kaznjen?
zontra Sad kad i Hamilton i Verstappen dobiju kaznu za utrku 😆 Makar da, Hamilton za zute zastave mi nije jasno. Jesu dosad kaznjavali zbog zutih zastava na treningu?
zontra Flipper Za Mazepina je Mercedes dobio 25k eura jer nisu javili Hamiltonu da je ovaj blizu. Makar piše na F1Puls sad da je ta žuta zastava iz FP bila slučajna. Tko će ga više znat šta se dešava. Na zadnjih par vikenda se stalno neki repovi vuku i moguće kazne.
Heat Verstappen je trebao osigurati naslov, ali je opet Bog povukao ručnu i odlučio da borba ide u zadnju utrku.
Flipper Bit ce sutra svasta. Staza je brza, zivci sve tanji, a ograda jako blizu. A Red Bull i Mercedes bok uz bok. Jedna mala greska (osim ako se ne zoveš Sainz) i ograda ne gine kao i SC.
zontra Da, vidio sam to. Rekli su samo da su svjesni, ali mozda ima i ozljeda. Nadam se da se takvo nesto nece dogoditi na F1 utrci.
Loki Ovi Arapi imaju love pa su mogli neku bolju stazu napraviti, ovo je užas blagi. A kamere kroz ove bedeme ne mogu pratiti baš nekako iz dobrog kuta.