Formula 1
A Alonso imao biciklističku nesreću. Glasine kažu da nije ništa strašno, danas bi trebali saznati više.
Ti f1 vozaci se trebaju kaniti svega osim f1. Vozili bicikl, auto ili se skijali, uvjek se polome, izlome i skoro zaginu. Koliko mozes biti nesposoban lol.
Maloprije se probudio iz nocne more zvane kvalifikacije za VN Bahreina u kojima je Ferrari zaostajao oko 4 sekunde za Mercedesima. Definitivno jedan od najgorih snova ikad, nadam se da nije prorocanstvo.
Nesto stalno kape Vettel nosi zadnjih dana, pitam se zasto
Jbte, čovjek kao da je između dvije sezone ostario 15 godina.
Izgleda lik isto, samo je odustao od sakrivanja ćelavosti.
Jaoo, jedva čekam početak, velika rošada u rosteru.
I ja isto čekam sa neizvjesnošću. Dok Merc ne uzme 1-2. (nadam se da neće)
Ma i ja sam se vec stvarno zazelio. Mercedes je prosle godine imao valjda najjacu sezonu jos od 2014., ali mislim da nece biti toliko dominantni ove godine. Nemaju DAS vise, a i neka tehnicka pravila su promijenjena koja bi trebala barem mrvicu pribliziti momcadi dok ne dodu one velike promjene sljedece godine.
Mercedes je i dalje favorit, ali nadam se blizoj borbi. Ako je suditi po zadnjoj sezoni i koliko je bliska borba bila u sredini, stvarno bi mogli imati odlicnu sezonu ove godine.
Uskoro kreće i nova sezona serijala "Drive to survive" na Netflixu.... Mislim da dolazi 18.03.
Zanima me samo na kojem SK ide F1. Samo da ne stave na onaj SK HD kojeg ima 5% korisnika.
Mercedes imao dosta problema sa zadnjim krajem na testovima, ali i dalje dosta sandbaggaju, siguran sam. Ferrari imao vremena skoro kao u kvalama za VN Bahreina prije par mjeseci, a bolidi bi ove godine trebali biti sporiji, tako da je to ohrabrujuce. Honde dobro izledaju, Verstappen i Tsunoda najbrzi, s tim da je Verstappen ipal bio na tvrdoj mjesavini mekanih guma. Vjerujem da cemo imati jos i bolju sezonu nego prijasnju, ponajvise jer bi i na vrhu moglo biti zanimljivo, ne samo u sredini.
Nexus Šta iskontv će imat SK u ponudi?
Ma kakvi, SK su jedino na MaxTV-u.
Ajde @bladeu malo nabijte pitanja na Ofenzivi. Ima QA s Vetmom.
Ovako na prvu bezveze, sa mozda samo 2 mjesta za pretjecanje. Dat cu joj sansu, no ne ocekujem nista posebno. Saudijska Arabija i UAE, kakav kraj sezone, iz nocne more.
Ovo nikad nismo čuli od Mercedesa. Kappa
Nisam mogao dočekati novu sezonu tako da se odgledao FP1. Jako blizu na vrhu, opet ću biti naivan i nadat se da bi moglo biti zanimljivo. RBR, Merc i McLaren tu negdje, Ferrari i Alpha Tauri isto blizu, Romeo dosta velik skok. Ali su zato Aston i Alpine bili dosta sporiji. No, opet, to je samo FP1, bit ćemo pametniji sutra popodne nakon kvalifikacija.
Ja sam krenuo sa Drive to Survive, ali nisam pogledao S01 i S02, nego odmah u glavu - S03, s obzirom da svaka prati zadnju sezonu.
Mogu reć da sam nabrijan lagano. Stvarno se nadam da neće bit Merc 1,2
Ta netflixova serija o F1 je nešto najbolje ikad. Nisam pratio f1 još od schumahera ali ovo je vrh.
Najbolji trenutak sezone u Bahrainu s Russellom i Mercedesom nisu stavili.
Ja nikako da se natjeram pogledat tu seriju. Nekako se bojim da je previse ‘amerikanizirana’, tj. da su neke scene previse izdramatizirane. A i cuo sam da dosta vaznih stvari nisu ni stavili u novoj sezoni poput VN Mugella ili VN Turske. Ili pak spomenutog Russella u Mercedesu u Bahreinu.
Nego ja se opet hypam previse, jucer takoreci svi osim Williamsa i Haasa unutar sekunde. Nek dodu napokon te kvalifikacije da vidimo stvarno stanje.
Japanac ubio, Alonso već udario pljusku Oconu.
Sad ćemo vidjet di je Merc
0.4 LET'S GOOOOOOOOO
Hvala kurcu, jebeno napokon, nakon 7 godina me Mercedes nije psihički ubio. Bojao sam se da opet ne izvuku negdje sekundu, ali ipak je RBR mrvicu ispred. I stvarno se sad nadam da ćemo imati zanimljive borbe i u vrhu. Ferrari isto ogroman korak naprijed, neke 2 desetinke iza Merca što je fantastično. McLaren i Alpha Tauri su tu isto blizu. Ali zato Alpine i Aston zaostaju i morat će naći nekih pola sekunde ako se hoće približiti Ferraiju/McLarenu/Tauriju.
Što se tiče rezultata, Vettel, Ocon i Perez definitivno razočarali. Tsunoda je riskirao sa Mediumima, nije prošlo, ali nema veze, bit će on super vozač, tu negdje oko Gaslya.
Jedva čekam utrku sutra, LeClerc je na Softu, neka pokuša nešto na početku dok su ostali oko njega na Medium gumama. Stvarno mi je neopisivo drago zbog ovih rezultata. Još se znojim, a prošlo 20 min od kvala. To mi samo F1 može napraviti.
Ja ne mogu vjerovati koliko užasni su komentatori na SK. Mrtvi, dosadni, prekidaju team radio, intervju, ne prate događaje na stazi. Nevjerojatno koliko su loši.
Barem nema reklama i barem možemo gledati.
ante-sb na netfliksu pišu u prijevodu verstapen....valjda se tako onda i čita?