Kakva utrka na kraju...
Ne znam s čim sam bio više šokiran. Kada je Maxu pukla guma ili kada je Hamilton izletio. Da ne povjeruješ.
Kako ne voljeti ovaj sport
Vettel odvezao maestralno utrku. Čuvao gume, bio brz, skoro na razini RBR-a naprijed.
Kakva utrka na kraju...
Ne znam s čim sam bio više šokiran. Kada je Maxu pukla guma ili kada je Hamilton izletio. Da ne povjeruješ.
Kako ne voljeti ovaj sport
Vettel odvezao maestralno utrku. Čuvao gume, bio brz, skoro na razini RBR-a naprijed.
Ovog vikenda Paul Ricard, 2 utrke nakon povratka u kalendar 2018. i 2019. koje nisu pružile gotovo ništa, tako da nemam neka očekivanja prevelika. Kažu da bi moglo biti nešto malo kiše u nedjelju prijepodne, nadajmo se da će to nekako uspjet začiniti utrku.
Btw, jedna zanimljivost, zadnje 2 utrke su prvi puta u hibridnoj eri da nijedan Mercedes nije bio na postolju u 2 utrke za redom. Samo pokazuje koliko su dominantni. Zadnji put kad su bili izvan postolja je bilo SAD i Brazil 2013. kad su Rosberg i Hamilton bili 9. i 4., odnosno 5. i 9.
Jel to Danny Ric ima dobar dan?
Valjda jedini vozač s manje sreće od Bottasa.
Ferrari katastrofa u utrci, za pobjedu ce biti do zadnjeg kruga.
Dobro se branio Hamilton xaxa.
Ferrari odlična utrka.
Red Bull mora produžit Perezu ugovor.
Fantasticna utrka!
Bottas je rekao da ce biti 2 stopa, nisu ga slusali u boxu i to ga je kostalo mjesta.
Hamilton je kralj cuvanja guma, ali Verstappen je odvezao lavovski.
Perez zvijer od vozaca. Igra kljucnu ulogu u prvenstvenu.
McLaren jako dobar. Vettel dobar. Ferrari ocaj.
zontra Ovog vikenda Paul Ricard, 2 utrke nakon povratka u kalendar 2018. i 2019. koje nisu pružile gotovo ništa, tako da nemam neka očekivanja prevelika. Kažu da bi moglo biti nešto malo kiše u nedjelju prijepodne, nadajmo se da će to nekako uspjet začiniti utrku.
You were saying?
McLaren bi ove godine mogel u Top 3.
Ovakve ih hoću uvijek.
wooddiebone U kontruktorima bit će treći sigurno, Ferrari je prekinuo razvoj bolida za ovu godinu, a u vozačkom poretku nemoguće da budu treći.
Pa u konstruktorskom i mislim.
A nemoj se kladit da neće i u vozačkom.
Lando držao treće mjesto do danas.
Pa drago mi je da sam bio u krivu jer smo stvarno imali kvalitetnu utrku u Francuskoj sa borbom za pobjedu do kraja i sasvim solidnim brojem pretjecanja. RBR ovaj put pametno odigrao strategiju i to im se isplatilo. Bottas opet bio žrtveni jarac, ja da sam na njegovom mjestu, poslao bih i Mercedes i novi ugovor u kurac, jer stvarno nema smisla da se ovako prema njemu odnose.
McLaren dobar pace u utrci, Ferrari troši gume užasno. Krenuli 5. i 7., završili 11. i 16., katastrofa.
Veselim se Austriji i nastavku borbe na vrhu.
Nije istina, Perez je bio 3. u poretku prije utrke danas.
Da istina.
Zaboravio sam da je Checo dobio Baku.
Ricciardo pijan?
Baš mi nije jasno.
Russell unutar pola sekunde i svejedno nije dosta za Q3. Jako blizu.
Verstappen 1., Hamilton 2., a Bottas 3. no nakon kazne 6. tako da ce Perez, Norris i Gasly biti 3.,4. i 5. na startu. To je moje predvidanje.
Koliko mjesta Kimi uzima na startu, 3-4?
Utrka za sada zjevanje.
E ako sad krene kiša, polupat ću ekran.
A stvarno prava dosada, neuobicajeno za Austriju. Steta sto nije bilo kise.
Ali lijepo je vidjeti Ferrari kako prelazi Mercedes
Stroll, Alonso, Vettel, imam osjećaj da nisu u utrci.
Eno Kurca predaje trofeje.
Btw, ovaj Russell kad god treba imati odlican rezultat ili nema srece ili usere. A Ferrari nevjerojatno nekonzistentan. Proslu utrku dobre kvale i uzasna utrka. Ovaj vikend traljave kvale, ali prilicno dobra utrka na kraju.
Ja sam zaspao zadnjih 20 krugova.
Hamilton potpisao još 2 godine za Mercedes. Očekivano, i dalje je na odličnoj razini, nema smisla se još umirovit. Sad me baš zanima tko će biti drugi vozač. Hamilton bi Bottasa sigurno, ali s obzirom koliko se RBR pojačao i koliko bi promjena mogla biti sljedeće godine, Mercedes će htjet maksimizirat bodove i ne bih se začudio da ipak Russell sljedeće godine pređe u Merc. A onda ćemo imati pravu poslasticu.
Btw, za kvale očekujem više manje iste rezultate kao i prošli vikend.
Sta se dogada sa Oconom? Otkad je potpisao novi ugovor, bas slabo vozi. Alonso 3., on tek 17...
Ferrari nije u q3, a Williams je.
Sad sam sve vidio.
Willims brzi od Ferrarija na Mediumu... upucaj me!
Vettel ce sigurno dobit +3 mjesta zbog smetanja Alonsu. Ferrari i Alpine veliko razocaranje kvalifikacija.
Kako sjeba Maestra i na kraju ne uđe u brzi krug.
Norris za manje od pola desetinke do polea.
To maliiiii.
Sainz se javio Landu na radio da mu čestita.
Najbolji sport ikad.
Ne bi me začudila ta postava tamo u srednjim 2020-ima kad se Hamilton umirovi.
Inače, kvalifikacije izenađujuće zanimljive. Norris briljantan, skoro uzeo pole Verstappenu. Ne očekujem da bude tako dobar u utrci, rekao bih prije 1-2 RBR i onda borba Norrisa i Merca za 3. mjesto. Definitivno će se zapitati u Mercedesu što se događa. A i treba vidjeti taktiku za sutra pošto su ovaj vikend komponente mekše. Prvih 5 će startat na Mediumu, ali to je prošlotjedni Soft. A prošli vikend mislim da nitko nije odradio 1 stop sa Softom i Mediumom što je zapravo ovotjedni Medium i Hard. Znači da će svi na vrhu morat jako čuvat gume. A da ne govorim o Tauriju i Astonu, oni će jedini startat na Softu, ne vidim ništa drugo osim 2 stopa za njih. Russell isto briljantan, vrlo vjerojatno 8. nakon kazne Vettela i još na Mediumu, valjda će napokon osvojit bodove u Williamsu.
Za sutra predviđaju oblačno s mogučnosću kiše popodne, znači bit će samo oblačno. Baš me zanima ovaj malo nepredviđeni startni poredak i taktike jer bit će gusto između 1 i 2 stopa. Samo se nadam da ne bude dosadno ko prošli vikend, nek jebena kiša onda padne malo sutra ako opet bude malo borbe pri vrhu.
Pasti ce kisa i Hamilton ce ih po istoj pomesti.