zontra

Ma super će bit Sprint.
Vikend se rasteže na 3 dana od kojih su dva utrka, a treći kao i do sad kvalifikacije.
Vjerujem da će se svima svidjet.

A novi auti su meni super. Imam neke zamjerke, al veselim se jako vidjet kaj će timovi napravit iz tih auta kroz koju godinu.

Gledati kvale na europskoj stazi u petak predvecer. Feels weird.

Btw, Top 4 u kvalama: VER, NOR, LEC, HAM

Norris naprosto ubija u zadnje vrijeme.

Aj barem sam pogodio LeClerca u TOP 4. Nešto je ljut Maxić bio, možda neki banzai potez sutra u Sprintu, pa da vidimo Hamiltona i Verstappena kako utrku startaju sa začelja.
Ali za ozbiljno, ima par vozača koji će htjeti više startat, nadam se nekim dobrim potezima u utrci. I naravno da Soft gume ne izdrže svih 17 krugova pa da vidimo neku ludnicu na kraju trke.

200 alarma za ovaj vikend imam..
Kvale nisam gledao, igrao sam F1 od kad sam došao doma, a sad sam na brzinu bacio highlightse

Je. lagano se pogubit u ovom drugačijem formatu jer su i kvale i sprint i utrka u različito vrijeme, za razliku od prije kad su i kvale i utrka bile u isto vrijeme. Tako da je F1 Sprint danas u 17:30. Iskreno se veselim, baš me zanima kako će to funkcionirat kad će svi pritiskat i hoće li Soft gume izdržat svih 100km. A i ima par vozača koji će definitivno htjeti imati višu startnu poziciju i neće se libit uzeti više rizika u sprintu.

Hamdija ne zna vise ni startati kak spada cim nema 17 puta jaci bolid.

Perez otisao u oranje.

Perez će me u grob otjerat.
Sprint je užaš.

I ja sam prilicno zadovoljan sa Sprintom i ne bih imao nista protiv imati jedno 4,5 puta godisnje takav vikend.
Sprint nije bio briljantan, ali je sasvim solidna utrka. Borba Hamiltona i Verstappena odlicna na pocetku. Alonso jedan od najboljih startova ikad. Bas su sad prikazali reprizu starta, nevjerojatno sto je radio. Isplatilo se kockat sa Softom. Sainz, a pogotovo Perez ce morati dosta toga nadoknadit. Ferrari ima brzinu u utrci, nije bio Lec previse iza Bottasa, mislim da ako ce imati dobar start, imat ce barem 4. mjesto u dzepu, a mozda i nekakvu sansu za postolje, ali mislim da je trojka na vrhu prebrza.

Opasno se skucao Max.
Brijem da je je ovo najjači udarac od Grosjeana.

Zašto crvene? Da Hemač odmah na startu shebe LeClerca ili?

Bas jebeno.

Ne znam dali je Verstappen trebao pustiti Hamiltona ili se ovaj mogao malo udesno povuci.

Ne znam, blizu je izmedu racing incident i 5sec kazne za Hamiltona.

zontra Već ga je na startu izgurao van. Hamdija DIS.

To je standardna Hamiltonova taktika, prednjim kotačem po zadnjem.