zontra Stigao sam danas pogledat samo start i drugu polovicu utrke. Definitivno solidna utrka sa puno borbi. Ferrari super tempo u utrci. Sainz na kraju u TOP 5.
ThaUrban Russell i Ricci bolji defenderi nego bilo tko na svjetskom. Nek maknu ovu drocu kaj se javlja vozaču da je driver of the day. Eh moj Checo, sjeba si.
zontra Ali Rusell se opet sam sjebao, koliko sam vidio. S 8. na 12. ili 13. mjesto na početku i onda izgubio bod 3 kruga prije kraja. Mercedes će definitivno morat nešto napravit, Verstappen takvom lakoćom pobjeđuje, teško će Hamilton do naslova. Norris isto super vozio, na razini Mercedesa. LeClerc će vjerojatno ispljeskat Checa negdje u boksu 😁
zontra https://f1.pulsmedia.hr/59754/otkazana-vn-australije/ Jesu je modificirali, ali opet, zadnjih godina utrka koja nije pruzala previse zanimljivosti. Nadam se da bi Sepang mogao biti zamjena. Ali i prica se da bi Brazil, Meksiko i Japan mogli biti otkazani. Ne znam jel bi onda bila kraca sezona ili bi ubacivali europske utrke tamo na jesen. Mugello, Hockenheim, Nurburgring... necu se zalit.
Nexus zontra Ubacili bi europske utrke. Točno te koje si naveo. Nurb, Hocken, Mugello, Bahrain 2 (outer loop) itd
maverick Nisam znao jbt. Sta ce to biti praksa od sada pa nadalje? To bi znacilo dns kvale za sutrasnji sprintrace i onda sprintrace konacni poredak odlucuje startne pozicije u utrci?
zontra Necu nista govoriti unaprijed. Neka prvo vidimo kako ce funkcionirati F1 Sprint. Mozda bude i dobro. Btw, sto kazete na nove bolide? Sto vise ih gledam, to mi jebenije izgleda moram priznat. Nadajmo se i da ce utrkivanje biti blize.
wooddiebone zontra Ma super će bit Sprint. Vikend se rasteže na 3 dana od kojih su dva utrka, a treći kao i do sad kvalifikacije. Vjerujem da će se svima svidjet. A novi auti su meni super. Imam neke zamjerke, al veselim se jako vidjet kaj će timovi napravit iz tih auta kroz koju godinu.
zontra Gledati kvale na europskoj stazi u petak predvecer. Feels weird. Btw, Top 4 u kvalama: VER, NOR, LEC, HAM
zontra Aj barem sam pogodio LeClerca u TOP 4. Nešto je ljut Maxić bio, možda neki banzai potez sutra u Sprintu, pa da vidimo Hamiltona i Verstappena kako utrku startaju sa začelja. Ali za ozbiljno, ima par vozača koji će htjeti više startat, nadam se nekim dobrim potezima u utrci. I naravno da Soft gume ne izdrže svih 17 krugova pa da vidimo neku ludnicu na kraju trke.