Heat
Ne bi me začudila ta postava tamo u srednjim 2020-ima kad se Hamilton umirovi.
Inače, kvalifikacije izenađujuće zanimljive. Norris briljantan, skoro uzeo pole Verstappenu. Ne očekujem da bude tako dobar u utrci, rekao bih prije 1-2 RBR i onda borba Norrisa i Merca za 3. mjesto. Definitivno će se zapitati u Mercedesu što se događa. A i treba vidjeti taktiku za sutra pošto su ovaj vikend komponente mekše. Prvih 5 će startat na Mediumu, ali to je prošlotjedni Soft. A prošli vikend mislim da nitko nije odradio 1 stop sa Softom i Mediumom što je zapravo ovotjedni Medium i Hard. Znači da će svi na vrhu morat jako čuvat gume. A da ne govorim o Tauriju i Astonu, oni će jedini startat na Softu, ne vidim ništa drugo osim 2 stopa za njih. Russell isto briljantan, vrlo vjerojatno 8. nakon kazne Vettela i još na Mediumu, valjda će napokon osvojit bodove u Williamsu.
Za sutra predviđaju oblačno s mogučnosću kiše popodne, znači bit će samo oblačno. Baš me zanima ovaj malo nepredviđeni startni poredak i taktike jer bit će gusto između 1 i 2 stopa. Samo se nadam da ne bude dosadno ko prošli vikend, nek jebena kiša onda padne malo sutra ako opet bude malo borbe pri vrhu.