Verstappen LMAO

Hahhaa kako loše, prvi krug utrke je i di će taj ludi Leclerc pa zakoči jbt led

Bottas jako loš start i nastavak kruga, vidi se pritisak u glavi.

Heat Nije to pritisak nego limit mogućnosti, takav je sve ove sezone u Mercedesu. Kad treba ništa.

Ako ga Russel dobije, Botas od sramote neka se preseli na utrkivanje preko PlayStationa.

Zamisli Russell promaši Mercedesov boks i zbog toga izgubi pobjedu. 😃

EDIT: Ferrari odličan u boksu i na stazi, krug dolje prije pola utrke.

EDIT 2: GP2 Bottas GP2 Bottas

Pa zar je moguće!!!!!!

Koji nesretnik ovaj Russell. A Bottas...neka se povuče i objesi šta može sve o klin.

Ovo mu namjerno rade zbog Bottasa.

Ajme šta se ovo događa.

PS. Hamilton ne smije više vozit formulu 1, pa ovo su utrke čim njega nema na radaru čista uživancija, Perez prvi.

Da mi je netko nedavno rekao da bi mi bilo žao zbog Mercedesovih grešaka i puknutih guma, posjetio bih traumatologiju.

Bottas u Mercedesu, a Perez vjerojratno bez momčadi. Koja nepravda.

AAAAJJJMMMMOOOOOOOOOOOOOOOO

AAJJMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ne znam odgovara li to RB da Verstappen ima takvu konkurenciju. Ali, nadam se da hoće. @Heat

Flipper Ma Verstappen je ipak brži, ne bi mu bio konkurencija. Vozač sjeban u glavi, tipa Gasly i Albon je bezveze prosipanje bodova.

Hamilton - Russell. Samo nemaju muda da se ne dogodi slučaj Rosberg.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Napišem nešto smisleno kad se smirim, još se tresem makar je prošlo pola sata od utrke.