Pogledao 2 epizode i odustao, previse drame oko ničega ako je meni koji volim i pratim F1 doslo da odustanemod gledanja onda nešto nije uredu.

Ono što sam najavio pa su neki ovdje malo ismijali moj post i službeno Mikey dobio otkaz od "Mercedesa"

Jako loše za sport !

6 dana kasnije

Dugo nisam ovako bio nabrijan do prvih kvala, prve utrke. Toliko promjena, toliko divnih bolida na gridu, nepoznanica tko je napravio najbolji posao za ovu sezonu. Jedva čekam.

Ja sam već upisao borbu za naslov u 2022. Toliko sam naivan.

Mislim da je Mercedes i dalje brz, a silno se nadam da cu iza njih vidjeti Ferrari.

Prihvatit cu Merc, Red Bull jer nema šanse da su toliko pali u odnosu na prošlu sezonu nevezano uz sve silne promjene i da se još u to sve doda Ferrari i McLaren da je to više tijesno na vrhu kao što je bilo u sredini poretka prošle godine.

wooddiebone Bottas odmah pobjeda u Alfi lol

Bottas bi puno češće drao Lewisa da mu Mercedes nije drugačije nalagao.
      Frajer se najebao bezveze da ovom donese prvenstvo, a ovi ga odjebu.

Nadam se da ćemo sa Russelom imat situaciju bližu Rosbergu nego Bottasu.

wooddiebone Da i ja bi to volio, da malo Hamilton osjeti pritisak timskog kolege koji realno uz Bottasa nije imao. Sad ne znam kakve će bit timske odredbe od strane Mercedesa pošto je Russell još mlad i novi je u timu, no nadam se da će im bit dozvoljeno utrkivanje, a ne da će i ovaj bit šegrt dok se Hamilton ne odluči umirovit.

Heat

To se može reć ako gledaš rezultate utrki.
        Promotri kvalifikacije ove godine.

Ne kažem da je bolji, ali gušen od strane tima u korist Hamiltona definitivno je.

Nisam bas siguran za Red bul, u osnovi je to i dalje Hondin motor ali kako su se povukli vidjet cemo dali ce uskladiti motor sa novom aerodinamikom cak i male promjene zahtjevaju prilagodbu tako da bumo videli kak vele.

Hamilton danas 3 sekunde iza LeClerca. Mercedes je GOTOV!

zontra Mercedes uvijek skriva brzinu. Osim kad ju nema.

Nemora to nista znaciti ko zma na kakvom setupu su i sta su isprobavali.

Haha. Makar rekli su i Merc i RBR da dolaze sa nadogradnjama u Bahrein. Vidjet cemo koliko su blizu Ferrari i McLaren.

Alfa u teškom k. S čime će se oni pojaviti ma prvoj utrci, samo oni znaju.

7 dana kasnije

Haas i službeno otpustio Mazepina. Priča se da bi Fittipaldi mogao biti zamjena. Ako je to istina, onda je Haas stvarno zaslužio da ih se ismijava. Pored toliko odličnih vozača koji nemaju mjesta, izabrat Fittipaldija je ludost. Mislim, on nije loš vozač, ali nije ni F1 razina. Jedino ako su im potrebni novci, a Fittipaldi će sigurno dovesti brazilske sponzore sa sobom. Najdradije bih da Piastri dobije mjesto, ali ne znam hoće li ga Alpine pustiti, vjerojatno ne. Priča se i o Giovinazziju možda. Ali Fittipaldi je zasad najvjerojatnije rješenje.

I treba vidjeti koja će utrka zamjeniti Sochi. Jest da je prošlogodišnja VN Rusije bila možda i najbolja utrka sezone, ali pitanje je jel to bila anomalija. A u redu za zamjenu stoje Turska, Portugal, Malezija, Njemačka, možda i Mugello. To su slatke brige. Svaka od tih staza je bolja od Sočija.

zontra Sepang je dušu dao za F1.

Haas je objavio da će Fittipaldi biti samo na testiranjima ovaj tjedan, a stalno mjesto će dati nekom sa više iskustva (čitaj boljem vozaču). Makar se moraju požuriti, za 10 dana počinje sezona, a taj novi vozač će već zaostajati jer neće imati nikakvog iskustva sa testiranja. Najviše se spominje Giovinazzi, makar se priča i o Piastriju i Daruvali. Možda i Hulkenberg iskoči odnekud.

Loki Ne znam, to je samo moj wishful thinking. 😃

Volim Monzu, a Imolu također

Monza najbolja staza na svijetu, ali Imola je isto dobra, necu se zaliti.
              I zar nije Imola ove godine trebala mijenjati Kinu? Ako ce biti jos 3 godine, to znaci povecanje za utrku sljedece godine sto je 24. Ili ce mozda jednostavno mijenjati Rusiju ubuduce.

Mercedes sa najvećim promjenama u odnosu na testiranje u Barceloni. Horner se već žali da je neregularan bolid. Here it goes

Leclerc leti stazom.. a jos je na medium.
                Inace sam fan Ferrarija jos od Šumija.