Flipper Mislim da je Hamilton brži dosta. Nadam se da griješim. Ja sam jasno za Ferrari i oni su mi najbitniji što se tiče F1, ali toliko bih volio da Max bude prvak...!
zontra Flipper Sljedece godine osvajamo i vozacki i konstruktorski naslov, samo strpljenja treba imati.
zontra Tsunoda jedini uz Mercedese na Mediumu prosao. Super vozi u kvalifikacijama zadnjih par vikenda, ali ga onda usere u utrci. I nadam se da cemo sljedece godine imati utrkivanje kao u Q2 danas. Ne znam kako se netko nije uspio sudariti.
Flipper Oba Red Bulla moraju na softu biti ispred Hamiltona. I onda se nadati da ce i Perez odraditi svoje. Bez toga mislim da Verstappen nema sanse.
Loki Flipper Prvo ih moraju preteći sutra na startu, jer sada u Q3 Mercedes će vjerojatno biti ispred RB-a.
Flipper E Perez panjino. Perez na softu toliko zaostaje....mislim bez Pereza i zadržavanja HAM nema Max šanse. Osim ako ne bude krš.
Loki Flipper Sad Max treba ispred Pereza da bude makar drugi. Nije Perez nešto, ali je Bottas još gori.
zontra Norris sutra ima savršen start, ugura se između Verstappena i Hamiltona, dođe do male pomutnje u prvom zavoju jer sva trojica žele povesti, dođe do sudara, puca guma Max i Lewisu i nakon prvog kruga imaju zaostatak od 45 sekundi za Mazepinom.
Loki HAHAHAH pa vrati mjesto i +5 kao u prošloj utrci. UŽAS!!!!! SRAMOTA!!! Ovo je užas, konačno imamo utrkivanje, a ova FIA kao da želi sve sjebati. Sramota!!!!!