zontra Hamiltonu je bolje da starta drugi, inače će ga Max dajvbombat kao da ne postoji. 😃

Heat

Ma ja očekujem da će biti dodira/sudara i tamo. Pitanje je hoće li netko izaći živ.

zontra Malo se o ovome prica, vise oko onoga sto se izdogadjalo (kuzim ofc) al i da je bilo sve clean medium jednostavno ne bi izdrzale iako je pirelli rekao da mogu izgurat cca 35 kruga i hamilton je tu bio u prednosti. Gume su mu pustile sa tonom VSC-a i usporavanja i poceo je padat 5 krugova prije kraja, a sto bi bilo tek da je bilo clean. Vidjeli smo sto mu hamilton radi u DRS zoni. Defo je trebao ici na hard gume.
    Max je jeben talent, podsjeca me na mladog Marqueza u Motogp i koliko je on izrastao u class vozaca i definitivno ima buducnost, al sad se zesce cigani iako je talent - iz utrke u utrku - hamilton definitivno ima pshiolosku prednost, sto iz iskustva sto koliko je uspio na nulu dovest prednost Maxa. Bolju sezonu nismo mogli dobit, bas fitting za kraj ove ere.

viper89

Složio bih se s tobom u ovoj usporedbi Marqueza i Verstappena. Ogromni su talenti, uvijek će ići do kraja, ali nekad stvarno pređu granicu.

Btw, Verstappen dobio kaznu (za onaj sudar) od 10 sekundi koja apsolutno ništa ne znači. Ja bih obojicu poslao na kraj grida u Abu Dhabiju pa nek onda izigravaju takve gluposti.

I ova FIA je isto čisti smijeh. Bottas namjerno usporava za vrijeme SC-a, niti ne razmatraju incident. Zatim pregovaraju sa RBR-om o kazni umjesto da odmah kažu da Verstappen mora iza Hamiltona. Pa kažu prvo RBR-u da treba propustiti umjesto Mercedesu i onda dođe do incidenta. I prva crvena zastava mi je čudna, to mi se činilo da je bilo dovoljno samo za SC. Onda ova presuda za sudar isto smiješna. Baš su nikakvi danas bili.

Loki

Tko iz Saudijske Arabije bježi u Europu?
        Možda eventualno europljani.

zontra Mislim da su trebali staviti Hard Verstappenu, a ne Medium, ali lako je biti general poslije bitke.

Nisam baš stručnjak za F1, ali ovo i meni nije bilo jasno? Koja im je logika tu bila?

Bilo je jedno 35 krugova do kraja, zašto nisu išli na Hard?

Torla

Dobar start + pretpostavili su da mogu izdržati 35 krugova , a da nije bilo SC nebi izdržale niti 20 krugova ...

Nadam se da će Max uzeti POLE za tjedna dana 😃🙏

Torla Zaboravljaš da je startao iza Hamiltona. Norris je krenuo na soft i imao je dobar start. Drugo mjesto je svakako imao.

99.99% drug Hamdija uzima prvenstvo, moraš biti idiot da to ne napraviš s ovakvim bolidom.

wooddiebone Pod njihovi sam mislio njima slični oko njihove države.

zontra Ja što više gledam sudar u 37. sve više mislim da je Lewis kriv. Verstappen je usporio i htio ga pustiti da bi iskoristio DRS, a Lewis nije htio pretjecati kako ne bi izgubio DRS. Isprike poput toga da je on mislio kako su negdje žute zastave (to mu u subotu nije smetalo?) ili da je proglašen VSC su mi labilne. Naravno da ljudi pucaju po Maxu jer je prgav, on to i jest i ne skriva, ali me još više živcira to sto je Lewis isto takav, ali fino upakira u sjajnu ambalažu. Na kraju presuda od 10 sek za Maxa što nije kazna (jer ostaje 2.) i ljuti obje momčadi. Ili je trebalo kazniti obje momčadi i oba vozača.
            I uopce me zaboli, konačno smo dobili što smo tražili. Utrkivanje, napetost. Ja zadovoljan.

Loki Ili je trebalo kazniti obje momčadi i oba vozača

Ja sam već rekao, ja bih oba vozača kaznio. Verstappena jer na najglupljem mogućem mjestu pokušava propustiti i to još na način koji nije skroz siguran. A Hamiltona jer se nabio 2 metra iza njega. Pa šta nije bio 2 metra iza njega, ali malo pored, a ne odmah iza pa se dogodilo to što se dogodilo. Mogao je sebe Hamilton izbacit i onda bi bilo doviđenja prvenstvo.
              Ali takvo je prvenstvo gdje svi pokušavaju izvući i najmanju prednost, pa makar i pomalo prljavo bilo.

HideooKoojima

Zaboravio je Hamilton da je imao sreće sa crvenom zastavom u Imoli. Sad mu se napokon i malo okrenula sreća (makar Verstappen to nije iskoristio).

Max je ukupno dobio 15 sekundi + kazneni bodovi koji bi mogli utjecati na sljedeću sezonu, a Hamilton u Silverstonu 10 za direktno izbacivanje protivnika i laganih 25 bodova. Verstappen je divljak, ali Hamilton je odvratan sa svojim kmečanjem kad je isti.

Ma problem je bio što su se gurali zbog DRS-a. Realno zašto Hamilton ne bi prestigao sporijeg Verstappena na stazi, nema logike mogao je bit i kvar, zaobiđi ga, ali ne DRS je bitan. Sve u svemu stewardi sve gori kako je sve bitnije i svaka sitnica može odlučiti prvaka. Ako ništa Abu Dhabi će makar bit zanimljiv i koliko sam skužio ove na sky-u staza je brža 10-15 sekundi nešto mijenjali tako da nadam se dobroj zabavnoj i fer utrci. Kako od Max-a, tako i Hamiltona, a pogotovo od stewarda jer su užas.

Daj nek maknu onu žensku kaj javlja vozačima da su Driver of the day. Kad ju čujem kak pametuje propuco bi se.