zontra Norris sutra ima savršen start, ugura se između Verstappena i Hamiltona, dođe do male pomutnje u prvom zavoju jer sva trojica žele povesti, dođe do sudara, puca guma Max i Lewisu i nakon prvog kruga imaju zaostatak od 45 sekundi za Mazepinom.
Loki HAHAHAH pa vrati mjesto i +5 kao u prošloj utrci. UŽAS!!!!! SRAMOTA!!! Ovo je užas, konačno imamo utrkivanje, a ova FIA kao da želi sve sjebati. Sramota!!!!!
Loki Neću više gledati ovo sranje. Što se boje dati kaznu jer će ih proglasiti rasistima, ili što? Sad neka se MAX lagano zabije u njega i onda neka mu *******. Koje objašnjenje, da je on vratio prednost hahahha pa ako ga je pretekao, što je to HAM vratio? LOL. Slaže se i Rosberg sa mnom.
zontra Verstappen mu realno nije ostavio prostora i zato ne mislim da treba vratiti poziciju, ali je svakako trebao usporiti da mu Verstappen bude opet na repu.
Flipper Ma nema Max šanse. Mercedes je toliko brži da je liga za sebe. Jedino da bude nekakav krš i SC.
Loki Realno Red Bullu može biti žao što nisu par puta sprašili Hamiltona tijekom sezone, jer sam ja uvjeren da on sada ne bi birao sredstva. Ajmo Checo udri gaaaa.