Mađarska mi je užas od staze, ali bila je ona utrka prije dvije sezone ja mislim (Oconova prva pobjeda).
Pitanje, koliko ranije ste uzeli karte za utrku, smještaj i je li cijeli vikend ili samo nedjelja?

ThaUrban Meni je ta Mađarska uvijek nekako napeta utrka, najviše zbog tih promjenjivih uvjeta nevezano što je krajem 7og mjeseca pa se nadam da će i ove godine biti dobra utrka. Ja sam evo uzeo u sredini drugog mjeseca Pit Exit tribinu za vikend, ali ću ići subotu i nedjelju jer je doslovno sve rasprodano za Mađarsku, ima nešto preko resellera, ali s njima zna bit rizika kako sam se informirao pa sam ja uzeo baš karte od službenog shopa staze. Plus za Budimpeštu kažu da je super grad pa tako da i van formule da ima svega za vidjet i doživit. Smještaj još trebam uzet ali ima dosta opcija na Airbnbu i Bookingu.

Nekad si u Mađarskoj mogao dati €20 zaštitaru i on te pusti na utrku unutra. Naravno, nema spavanja, nego u jutro tamo i poslije utrke nazad. 😅

Nikad manje uzbuđenja. Nemam pojma zasto. Valjda jer mislim da Red Bull neće imati konkurenciju.

Nisam još ni odlučio ni kupio gdje ću gledati. 🙃

Najbrzi krug danas Leclerc u Q2. Ocito su nesto zajebali u Q3. Ali ono, Leclerc i Verstappen tu negdje u kvalama. Vidjet cemo sutra. Ako u utrci u prvih 10 krugova Leclerc bude unutar 2-3 sekunde od Verstappena, ima neke nade za solidnu sezonu. Ako bude preko 7 sekundi, pisi kuci propalo, Red Bull pobjeduje barem 22 utrke onda.

Kvalifikacije su postale zajebancija kao prijateljske utakmice. Na utrci, Verstappen to uzima s ciglom na kočnici s bilo koje pozicije.

Bio mi je pun k Hamiltona, al ovo je još gore.

Iako, ajde, Max je bio prikazan otprilike 4 puta. Start, boxevi, ulazak u cilj.

Checo bez greške danas.

Dosta se počelo pričati o prelasku Verstappena u Mercedes sljedeće godine. Ali to nema stvarno nikakvog smisla. Izgladit će Horner sve ove probleme s ekipom i to je to.

Jel prati ko ovog lika?

Ja i ekipa ga pratimo od pretprošle sezone i sad je eksplodirao.

Šta mislite, hoće ovaj Bearman završiti u bodovima ili u ogradi?

Pogodio sam, Manbearpig u bodovima

Možda si je ovom vožnjom osigurao mjesto u F1 sljedeće godine.

Donio sam super odluku ne kupivši ove godine F1 prijenose za 2024. Ova sezona će biti teški snooze fest nažalost.

Dajte GOAT-a F1 Alonsa u Red Bull-a. Bogovi F1 interveniratjet,e pijan sam.

Ja sam kupio Eon TV za ovaj mjesec. Ima još jedna utrka do kraja ožujka. Mislim da dalje neću plaćati. Čekam iduću sezonu u nadi da bi zbog svih promjena trebala biti vise zanimljiva.

Ma kakva promjena. Ove drame u Red Bullu samo da se zacini malo F1 off track kad ne moze on track. Svi ce se oni ubrzo pomiriti.

14 dana kasnije

Napeta borba u prvenstvu, top 4 u 11 bodova!

13 dana kasnije

ThaUrban

Vidio sam još jučer na Patreonu, al pustim jutub u pozadini svaki put da mu viewse nabijam 🤣