Rafael

Zašto bi Verstappen otišao iz Red Bulla gdje gotovo sigurno ima još barem 2 naslova prvaka?

Pa ako je najbolji vozač, neka to dokaže u drugom timu

Btw za mene i jest najbolji

19 dana kasnije

Ništa, spremamo se za sezonu 2025.

Verstappen će srušiti Hamiltonov rekord pobjeda prije nego ovaj ode u penziju, a možda i naslova.

6 dana kasnije

Već u 4. utrci pada jedan rekord s obzirom da je u nizu od 7 pobjeda i srušit će svoj od prošle sezone i 10 pobjeda zaredom 😁

Utrke u Bahreinu i Arabiji će se voziti u subotu. Još gledam zašto nema ničeg u ned, ali kod njih je tada Ramadan pa su obe utrke prebačene i biti će u subotu. Ricciardo najbrži u FP1, Max se žali na mjenjanje brzina. Usputno napokon idem uživo gledati utrku F1, ove godine na Hungaroring i nadam se da će sezona biti koliko toliko napeta, ali kako god napokon da i to doživim. Kvačica na bucket listu.

Top! Ja ove god prvi put idem isto, Monaco GP mi je riješen i s obzirom da će utrka bit dosadna tamo vidjet ću hoće me zadovoljit samo viđenje svega toga uživo ili ću morati do Belgije/Italije 😁

Mađarska mi je užas od staze, ali bila je ona utrka prije dvije sezone ja mislim (Oconova prva pobjeda).
    Pitanje, koliko ranije ste uzeli karte za utrku, smještaj i je li cijeli vikend ili samo nedjelja?

ThaUrban Meni je ta Mađarska uvijek nekako napeta utrka, najviše zbog tih promjenjivih uvjeta nevezano što je krajem 7og mjeseca pa se nadam da će i ove godine biti dobra utrka. Ja sam evo uzeo u sredini drugog mjeseca Pit Exit tribinu za vikend, ali ću ići subotu i nedjelju jer je doslovno sve rasprodano za Mađarsku, ima nešto preko resellera, ali s njima zna bit rizika kako sam se informirao pa sam ja uzeo baš karte od službenog shopa staze. Plus za Budimpeštu kažu da je super grad pa tako da i van formule da ima svega za vidjet i doživit. Smještaj još trebam uzet ali ima dosta opcija na Airbnbu i Bookingu.

Nekad si u Mađarskoj mogao dati €20 zaštitaru i on te pusti na utrku unutra. Naravno, nema spavanja, nego u jutro tamo i poslije utrke nazad. 😅

Nikad manje uzbuđenja. Nemam pojma zasto. Valjda jer mislim da Red Bull neće imati konkurenciju.

Nisam još ni odlučio ni kupio gdje ću gledati. 🙃

Najbrzi krug danas Leclerc u Q2. Ocito su nesto zajebali u Q3. Ali ono, Leclerc i Verstappen tu negdje u kvalama. Vidjet cemo sutra. Ako u utrci u prvih 10 krugova Leclerc bude unutar 2-3 sekunde od Verstappena, ima neke nade za solidnu sezonu. Ako bude preko 7 sekundi, pisi kuci propalo, Red Bull pobjeduje barem 22 utrke onda.

Kvalifikacije su postale zajebancija kao prijateljske utakmice. Na utrci, Verstappen to uzima s ciglom na kočnici s bilo koje pozicije.

Bio mi je pun k Hamiltona, al ovo je još gore.

Iako, ajde, Max je bio prikazan otprilike 4 puta. Start, boxevi, ulazak u cilj.

Checo bez greške danas.

Dosta se počelo pričati o prelasku Verstappena u Mercedes sljedeće godine. Ali to nema stvarno nikakvog smisla. Izgladit će Horner sve ove probleme s ekipom i to je to.

Jel prati ko ovog lika?

Ja i ekipa ga pratimo od pretprošle sezone i sad je eksplodirao.

Šta mislite, hoće ovaj Bearman završiti u bodovima ili u ogradi?